2777
2789
عنوان

بیاین عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهامو زرد چوبه گذاشتم خیلی ناز شده میترسم بزارم😞

از دست تو😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
فاطیمااا😐😐😐 تو مشهد مگه نبودی؟ خونه هامون نزدیک هم بود.یادت رفت

چرا ساکن مشهدم 😁😁😁😁

😍😍😍😍😍کجا حالا رفتی😟😲😞😦😧

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی
میشع بگین بازردچوبه چه جوری رنگ کردین 

اره عزیزم

به اندازه پوهات زرد چوبه بریز من موهام تا کمرمه دو لیوان و نصفی ریختم با یه زرده تخم مرغ یدونه اکسیدان هم بزن بعد تا وقتی که یکم شل بشه توش ماست بریز بزن رو موهات من شب تا صبح رو موهام بود  فقط بعدش کف سرت رنگ میره که با روغن چرب کن بزار سه روز بمونخ بعدش برو حموم کاملا میره رنگش خیلی ناز میشه یه حالت طلایی پررنگ 

اره عزیزم به اندازه پوهات زرد چوبه بریز من موهام تا کمرمه دو لیوان و نصفی ریختم با یه زرده تخم مرغ ...

خییییلییی ممنون  میشه بجای زردچوبه دارچین ریخت تا قهوه ای بشه من دنبال رنگ طبیعی هستم میترسم زیادی زرد شه  کاش از موهاتون یه عکس میزاشتین ببینم چه جوری میشه

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
خییییلییی ممنون  میشه بجای زردچوبه دارچین ریخت تا قهوه ای بشه من دنبال رنگ طبیعی هستم میترسم زی ...

عزیزم رنگش هالی میشه اصلا بد نیس تازه بعد چند بار شستن هم تیره تر میشه

ولی اگه خواستی قهوه ای باشه اینارو بزن

قهوه

کاکائو

حنا 

اکسیدان

یکم چایی نصف همه مواد 

همشون بجز چایی اندازه باشن اخر سرهم یکم ماست اضافه کن تا حالت خمیری داشته باشه بزار یروز کامل بمونه

عزیزم رنگش هالی میشه اصلا بد نیس تازه بعد چند بار شستن هم تیره تر میشه ولی اگه خواستی قهوه ای باشه ...

ممنونم ازت دوستم😗

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند