سلام بچه ها کسی هس بعد اینکه طلاقم گرفته باشه هنوزم حس کنه دوسش داره😔؟ من هرکاری میکنم باز دلم واسش تنگ میشه هنوزم میدونم دوسش دارم😔😔😔😔😔 با این حستون چیکار کردین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کاربر توی سایته به اسم هانااااا ..اونم جدا شده اما هنوز همسرش و دوست داره و گاه و بیگاه تاپیک اینجوری میزنه..اونا حرف همدیگه رو نمیفهمیدن و جدا شدن..اما هانا هنوز دوسش داره
یکیو میشناسم جدا شد بعد دائم از شوهر سابقش حرف میزد و از خوبیهاش میگفت چون اعتیاد داشت جدا شد حتی عکسشم داشت و میگفت محید زرد دوست داره میخام برم عکسشو بدم با فتوشاپ پیرهنشو زرد کنن چون اون زرد دوست داشت...پیش همه هم میگفت کلا کشت مارو با شوهرش
عزیزم یادت نی دیروز تاپیک زدم؟ گفتم هم اعتیاد داره هم وابسته خانوادشه اونروزم خواهراشو اورده بود خونمون دعوا کردن و رفتن و خیلی چیرای دیگه هنوز طلاق نگرفتیم الان 10 روزه کلا کاتیم و میخوام جداشم 😔