2777
2789

سلام بچه ها کسی هس بعد اینکه طلاقم گرفته باشه هنوزم حس کنه دوسش داره😔؟ من هرکاری میکنم باز دلم واسش تنگ میشه هنوزم میدونم دوسش دارم😔😔😔😔😔 با این حستون چیکار کردین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر توی سایته به اسم هانااااا ..اونم جدا شده اما هنوز همسرش و دوست داره و گاه و بیگاه تاپیک اینجوری میزنه..اونا حرف همدیگه رو نمیفهمیدن و جدا شدن..اما هانا هنوز دوسش داره

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

یکیو میشناسم جدا شد بعد دائم از شوهر سابقش حرف میزد و از خوبیهاش میگفت چون اعتیاد داشت جدا شد حتی عکسشم داشت و میگفت محید زرد دوست داره میخام برم عکسشو بدم  با فتوشاپ پیرهنشو زرد کنن چون اون زرد دوست داشت...پیش همه هم میگفت  کلا کشت مارو با شوهرش 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
دلیل جدایتون

عزیزم یادت نی دیروز تاپیک زدم؟ گفتم هم اعتیاد داره هم وابسته خانوادشه اونروزم خواهراشو اورده بود خونمون دعوا کردن و رفتن و خیلی چیرای دیگه هنوز طلاق نگرفتیم الان 10 روزه کلا کاتیم و میخوام جداشم 😔

دوست من عاشق شوهرش بود

شوهرشم والا تو چند سال زندگیشون به جز جونم و عمرم چیزی از دهنش بیرون نیومده بود

یهو زد به سرش انگار خیانت کرد و دوستمو از زندگیش انداخت بیرون

هنوزم گریه میکنه میگه دوسش دارم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸