2777
2789
عنوان

شوهری ک ازش طلاق گرفتین و دوس دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 70 پست
منم پسر عمم میخواست منو چند سال شدیدا همه میگفتن بچه طلاقه و عصبیه نزاشتن باهاش ازدواج کنم چند باری ...

دختر خوب من تاپیکای قبلتو خوندم 

خیلیا جدا شدن و دوباره یه بخت خوب نصیبشون شده 

درست نیست من اینجا بعضی چیزا رو بگم 

خودمم شرایطم خوب نیست تو خانواده ولی دلیل نمیشه خودمونو تو چاه بندازیم 

از چاله بیفتیم تو چاه 

با یه بچه دیگه میخکوب میشی به اون زندگی 

الان دختر خونه ای نترس همه چی یادت میره 

منم الان از همه مردا بدم میاد ولی خداییش همه بد تیستن انتخاب من و تو اشتباه بوده 

شوهرت باید بره روانپزشک و دارو مصرف کنه 

منم پسر عمم میخواست منو چند سال شدیدا همه میگفتن بچه طلاقه و عصبیه نزاشتن باهاش ازدواج کنم چند باری ...

من رفتم راجع به شرایطم با یه خانم دکتری حرف زدم 

خاک تو سر خودشم مشکلای منو داشت ولی تحمل کرده بود 

خانم پاشو تو یه کفش کرده بود که محکم باش زندگی کن من ۱۵ سال ساختم با شوهرم دختر تو هم برو بساز یعنی من ۱۵ سال باید طاقت داشته باشم ۷ تا پوست بندازم تا بتونم تحمل کنم 

تصمیمتو بگیر برو مشاوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم ک اینجوری نشم؟ راحت کنار بیام؟

هیچی ب زندگی ک اینده در انتظار میکشه با ی مرد معتاد فک کن اگه بچه هم داشته باشی دیگه بدتر پس اصلا خام نشو معتاد پیرت میکنه

خوش بحالت پس واست راحته پس چرا من اینطوریم😔

الان احساس تنهایی میکنی فکر میکنی هیچ کسی درکت نمیکنه 

فکر میکنی هیچ کس شرایط تو رو نداره

ولی هر کسی یه جوری مشکل داره دنبال راه حل بگرد برو مشاوره

چیشد چیکار کرد؟

ی فاحشه پولی بود رفته بود پیشش.من فکرمیکردم فک فامیلشه عکس و اسمش دیده بودم توی گوشیش یعد فهمیدم جریان چیه.ی شب خونه اون بود اگه کاری هم نکرده بود من گذاشتم ب حساب کردنش

دختر خوب من تاپیکای قبلتو خوندم  خیلیا جدا شدن و دوباره یه بخت خوب نصیبشون شده  درست نیس ...

اره من پیش مشاور رفتم و کاراشو گفتم گفت باید بیاد تستس بده احتمالا مشکل روانی داره میدونم اما نمیدونم چرا ضعیفم کم میارم اصلا چرا دلم تنگ میشه من ک میدونم حتی وقتی مهربون بود فاز قرص بود😔😔😔😔شاید چون تنهام

اره من پیش مشاور رفتم و کاراشو گفتم گفت باید بیاد تستس بده احتمالا مشکل روانی داره میدونم اما نمیدون ...

منم ضعیفم درکت میکنم 

یه تصمیم میگیرم بعد میگم نکنه اشتباه کنم  نکنه اینجوری بشه نکنه اونجوری بشه 

من  وقت گرفتم برم مشاور

منم ضعیفم درکت میکنم  یه تصمیم میگیرم بعد میگم نکنه اشتباه کنم  نکنه اینجوری بشه نکنه اون ...

از تاپیکات فهمیدم شما نامزدی عقد نکردی... کاش منم عقد نکرده بودم.... خدا کمکمون کنه