2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 71 پست
یعنی دقیقا بعد زمان به سینه شیر میاد که بشه دوشیدش؟؟؟؟

اره .من که زایمان اولم سزارین هم بودم چون نمیتونستم تکون بخورم شیر دوشیدم دادم به بچه

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینشم میگید؟

با بیمه تامین اجتماعی دو و نیم هست گلم. 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
بیمارستان مردم تهران میرم بله اختیاری هستش

خواهر من سزارین شد بیهوشی موضعی و از کمر به پایین 

وقتی اومد از اتاق عمل مثل بید میلرزید سردش بود

به اونم گفتن زیاد سرتو تکون نده 

ولی حرکت معمولی رو داشت 

زیاد تکون نده سرتو چون سر درد میشی بعدا

بعد تو بیمارستان میان شیر دهی رو اموزش میدن 

نگران نباش 

طرز بچه گرفتنو سینه گذاشتن تو دهن نوزاد رو همه رو اموزش میدن بهتون 

اولش شیرت به زور میاد تا سوراخ سینه باز بشه ولی مطمئن باش میاد 

بچه رو به شیر خشک نبند لطفا 

سه روز اولو اغوزه حتما باید بدی 

چرا نتونی مطمئن باش میتونی

بجه بلد نیست میک بزنه یه کم باید روش کار کنی حوصله به خرج بدی همین 

منم‌سزارین شدم از بعد دنیا اومدن پسرم بهش شیردادم بله نباید تکون بخوری ولی خب پرستارا کمکت میکنن تا راحت شیر بدی اصلا نگران نباش منکه بعد دنیا اومدن پسرم راحت از سینه هام شیر می اومد اتفاقا من که سزارین‌شدم شیرم خیلی زودتر اومد تا خواهرشوهرم‌ که طبیعی زایمان کرده بود شیرش نمیومد بچش همش گریه میکرد پس اصلا به زایمان طبیعی یا سزارین ربطی نداره تعذیه تو خوب کن و قرص شیر افزا هم حتما بگیر بخور خیلی خوبه

مبارک باشه عزیزم،من سر بچه اولم نتوستم چهارماه بیشتر شیر بدم کم بودش،ولی سر این تصمیم جدی دارم خودم بدم،گفتن تو یساعت اول حتما باید نی نی میک بزنه ،حتما به همراهت بگو کمکت کنه بزار دهن نی نی،ماءشعیر زیاد بخور

تا هفت یا هشت ساعت بعد زایمانت نباید چیزی بخوری من 12 شب سز شدم و گفتن 6 صبح چایی خوردم و تا ظهر هم گفتن فقط قهوه  نسکافه و چای از ظهر به بعد غذا خوردم بچه رو هم همون ساعت اول بهش شیر دادم

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤
اگه اولین روز شیر نداشتم اب قند بدم  بنظرتون؟؟؟

الهی فدای فسقلیت.

نمی دونم عزیزم 

بهتره از یه باتجربه سوال کنی.

من اطلاعی در این زمینه ندارم 

اما چیزی که به عقلم می زسه اینه که شکم نی نی تازه می خواد شروع به هضم کنه 

ممکنه دلدرد بشه طفلی 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

این اصلا چیزی نیس ک بخوای نگرانش باشی

کسی ک همرات هست میتونه کمکت کنه و سینه رو دهن بچه بذاره.

مایعات بخور که سریعتر بیهوشی خارج شه از بدنت

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
منم دو ماه پیش همونجا سز اختیاری شدم. 

شمالی این که عاشق چایی این؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟