2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 71 پست

اسم نی نیتون چیه

بعدا عکسش و بذار ریپلایم کن اگه دوست داشتی البته

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعدش که دکتر اجازه داد تا میتونی راه برو

چرا

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
اگه اولین روز شیر نداشتم اب قند بدم  بنظرتون؟؟؟

سلام عزیزم, انشالله  به سلامت  بچه رو دنیا میاری. اصلا به این چیزا فکرنکن واسترس نداشته باشه,   شیر دراثرمیکدن نوزاد  درسینه ات جریان پیدامیکنه ,فقط  روز اول  ماک یااغوز,  بعد۲روز شیراز سینت سریز میشه,بدن با بدن  فرق داره,,اما  همه  همین مدل هستن,فقط  تلاش کن  اگه برات  مهمه  بچه ات میک برنه تا  سینه تو  بگیره,   از شیر دوش استفاده نکن  سینه ات ترک  میخوره,  با دست شیر اضافی از روز دوم سوم بدوش,  سعی کن اونقدر گرمی نخوری که  بچه زردی بگیره,   اما زردیش از روزسوم بع بد مشخص میشه,   وقتی   میارنت  توی اتاق   یه   ماما میاد  خودش بچه رو  میذاره  روی سینت و تو همان جورکه خوابیدی به بچه ات شیرمیدی,  تکان سرتو ندی,یا پایین ندازی سرتو بهتره , درد با مسکن وشیاف  اروم میکننه, چندساعت بعد  خودشون برات سوپ یاچای عسل میارن,بعدشم  کم کم کمپوت بخور, سعی کن کمپوت همرات باشه که  باعث بشه شکمت کارکنه,  از دادن اب قند این چیزا  خود داری کن, اصلا احتیاجی به این چیزا نیست, شیرخشک نمیخواد, تو اگه قوی باشی   همه چی حله,۲،۳روز بعد همه چی رو راحت انجام میدی,  سعی کن تا نی نی خوابید توام بخوابی,استراحت کنی, راه  و قدم زدن  برای بخیه هات خیلی خوبه,  

وخه من که بیهوشی نیستم بی حس میشم

همون بی حسی 

به خواهرم گفتن نسکافه بخور 

اونم بی حسی بود 

بعدشم فرداش گفتن پاشو راه برو 

نترس توکلت به خدا باشه 

سزارین نیم ساعته شایدم کمتر

ان شاالله هم بچه هم خودت همیشه سالم باشید 

بچه هم زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه

چرا

بخیه ها زودتر جوش میخوره و خون تو بدن جریان پیدا میکنه،دکترا حتما بعدش میگن ولی خیلیا تنبلی میکنن و راه نمیرن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

عزیزم این چیزا که داری بهش فکر میکنی واقعا خنده داره،بچه رو میذارن تو بغلت و خودش شیر میخوره،لازم نیست تو کاری بکنی،تا چهار روز اول اکثر مامانا شیر ندارن ،اینم طبیعیه،باید بچه مک بزنه تا شیر بیاد،به چیزای خوب فکر کن نه این چیزای بی معنی و استرس زا

اهان    من یادم امد   روز دوم   سینه هامو  زیربغلمو شروع کردم  به مالیدن,مثل سنگ شده بود,  بعد خوابیدم پاشدم   دیدم کل تخت و پتو خیس ولباسم خیس شده, ماساژ خیلی خوبه, بچه من روز دوم   هریه ساعت ۱بار بیدارمیشد  چون سیر نمیشد,اما چیزی ندادم  فقط  سینه مو  گذاشتم دهنش تا  عادت کن, با  سرنگ شیردادن هم  برای بچه های نارس,استفاده نکنی 

عزیزیر .منم سز شدم.بی حسی اسپاینال (نخاعی) زیر سرمم بالشت بود خیلیم تکون خوردم ولی ابدا حتی یک ذره سر درد نگرفتم .درد ولی داشتم نمیتونستم درست جابجا بشم.ولی بهترین روز زندگی ادمه.تجربش میکنی فوق العادس.منم نی نیو انداختن رو سینم و میگرفتنش.شیر هم همون اغوز میاد خیلی کمه اما حتما بده میگن واکسن اولیه برا بچه هست