ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
واسه یه چایی خور دمای هوا مسخرهترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
من خودم دوتا پسرام سزارین شدن .چند ساعت بعد عمل هم شیر دادم بهشون البته خوابیده.اونجا پرستار نوزادان میان خودشون بچه رو نگه میدارن روی سینتون تا شیر بخوره.البته بیمارستان خصوصی اینطوریه بیمارستان دولتی نمیدونم
منم امروز سه روزه که سزارین شدم بعد عمل فقط خیلی قهوه و چای ونسکافه خوردم اصلا سردرد نشدم اما سرمو بلند کردم و تختم و میاوردم بالا فقط من رد بخیه اذیتم کرد و به خاطر درد بخیه ها شیردادن سختم بود از اولم شیر به اندازه کافی داشتم خداروشکر و امروز هم یه کم شیرم بهتره فقط اگه تونستی از دوم سوم به بعد نشسته شیرش بده چون وقتی میشینی و سر سینه ت رو به پایینه شیر بهتر جریان پیدا میکنه و بچه زودتر سیر میشه
سلام، پیشاپیش قدم نورسیده مبارک. من دراز کش رو تخت بودم مامانم بچه رو کج و کوله میکرد که بتونه شیر بخوره 😝 کمپوت آناناس نخور نفخ میاره اذیت میشی، نسکافه روزی یکی دو تا بخور، کمپوت گیلاس و گلابی بخور، کاچی بخور کاسنی هم بخور که بچه زردیش زیاد نشه، جوانه ی گندم یا سمنو بخور که شیرت زیاد بشه، حتما از داروخونه کرم ترک سینه رو بخر چون زخم بشه اذیت میشی ترجیحا از اونایی بگیر که نیاز به شستن سینه نداشته باشه