2777
2789

من رفتم. معلممون روی اعصاب بود برای همین به من سخت گذشت ولی اونجوری نیست که یاد نگیری. تمرین میخواد دیگه. وسایلاشو الان نمیدونم قیمتا رو.

ولی ما با مدادرنگی و گواش کار کردیم.

ماژیک همون موقع هم گرون بود معلممون اجبار نکرد بخریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم خوبه. ولی جایی برو که واقعا یادبدن. خوب یادبدن. من دیپلم طراحی دوخت دارم ولی دامن مانتو شلوارهمه چی بهمون یاددادن. اول متنفربودم و بازور خانواده رفتم این رشته. ولی الان برگردم ب عقب بازم همینوانتخاب میکنم.چون میدونم حداقل ی هنری یاددارم. ی پارچه بزارن جلوم میتونم حداقل براخودم مانتوهای قشنگ بدوزم. همین برام افتخاره.

وسایلش کمی گرون هست. ولی انقدرانیس ک بگی خیلی گرون باشه. گچ خیاطی .خط کش خیاطی.سوزن ته گرد خیاطی.کار ...

نه منظور من طراحی لباس بود نه طراحی دوخت ولی بازم ممنون از راهنماییتون

من رفتم. معلممون روی اعصاب بود برای همین به من سخت گذشت ولی اونجوری نیست که یاد نگیری. تمرین میخواد ...

پس ماژیک ومارکر اجباری نیست چون دیدم اینستا اول از ماژیک استفاده میکنن فکر کردم اجباریه

پس ماژیک ومارکر اجباری نیست چون دیدم اینستا اول از ماژیک استفاده میکنن فکر کردم اجباریه

برای ما نبود. چون معلمم میگفت برای اینکه با مارکر خوب دربیاری بیاد تنوع رنگ بالایی داشته باشی و گرون بود دیگه نخریدیم. ولی اگر مربی شما بگه بخر خب مجبور میشی بگیری دیگه