2777
2789
عنوان

مامانایی که سزارین داشتن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه شیر دارن،فقط باید بجز سینه هیچی دهن بچت نزاری،نه پستونک،نه شیشه،نه سرنگ نه هیچ چیز دیگه،بلافاصله که اومدی تو بخش و نی نیو اوردن پیشت باید تو همون حالت دراز کش کسی بچرو بغل کنه و بزاره رو سینت و سینتو بزاره دهنش،ببین چجور مک میزنه و شیرت میاد،روزای اول چند قطره کافیه برا سیر شدنش😍😍😍

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

استارتر الان چه حسی داری؟؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

من تا ۱۲ ساعت نباید چیزی میخوردم،یعنی همه اینطور بودن ولی شیرت میاد،بعدش کمپوت و خرما و مایعات بخور،من روزی سه چهار تا کمپوت میخوردم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
شمالی این که عاشق چایی این؟

ن ترک هستیم. 

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

فقط سخت نگیر، چون این روزا میگذره، از اطرافیانت کمک بگیر و تمام تلاشتو بکن که بچت شیر خودتو بخوره و اگه احیانا به مشکلی برخورد کردی از شیر دادن به بچت خسته نشو که بهش شیر خشک بدی، هر فرصتی پیدا کردی استراحت کن، حتی اگه اشتها نداشتی بازم غذا بخور و حسابی غذاهای مقوی بخور، انشاالله زایمان خوبی داشته باشی

بی نهایت خوشحالم از تصور دیدنش دلم ضعف میره واسم دعا کنین خدا بهم یه نی نی سالم بده

انشاالله عزیزم. انشاالله که سالم و تپلیه

حتما سر زایمانت برامون دعا کن. 

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟