2777
2789

سلام به همگی 

یه کمک میخواستم،برادر شوهرم خونشون یه شهر دیگست البته زیاد دور از شهر ما نیست،چند ماهه که شوهرم براش کار پیدا کرده و اومده سر کار،خوابگاه بهش میدادن ولی شوهرم گفت فعلآ بمون خونه ی ما،من خودمم باردارم،خونمونم  کوچیکه،الان چند ماه میشه اومده،به شوهرم گفتم خوب بزار خونشو بیاره یا حداقل بفرستش خوابگاه،ولی شوهرم اصلآ گوش نمیده،گفتم چند ماهه دیگه بچم دنیا بیاد سختمه،اونم برا اینکه دست به سرم کنه میگه باشه ببینم چی میشه،کلآ اهل دعوا نیستم،به خانمش،خواهر شوهرم،مادر شوهرم هم گفتم واقعآ شرایط سخته،ولی هیچ کدومشون اهمیت ندادن به حرفم،حالا اونایی که توی این شرایط بودین یا دیدین بهترین راه حل چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت برادرشه نمیتونه بگه نیاخونمون خوذت یه جوربگوبهشون

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

خب تاکی بمونه اخه.بگو منم میخوام راحت باسم تو خونم جلو اون ک نمیتونم.حالا شوهرت تعارف کرد اون چ بی ملاحظه ست ک شرایططو درک نمیکنه.اگه خونه مامانت نزدیکتونه برو ی چندروزی اونجا باش بگو حالم خوب نیس مجبور میشه بره