2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر کمککککککک باتجربه ها لطفآ یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همچین ادمای پرویی تنها راهت پرو.بازیه.از امشب فگو دکتر قدغن کرده کار کنی بگو شوهرت غذا بپزه برادر شوهر ظرف بشوره و خونه رو تمیز کته .بچه هم.دنیا اومد یکیشون پوشک عوض کنه یکیشون شب پاشه شبرخشک بده.والااااا.ایتقد بی ملاحظه😳😳😳😳

خب تاکی بمونه اخه.بگو منم میخوام راحت باسم تو خونم جلو اون ک نمیتونم.حالا شوهرت تعارف کرد اون چ بی م ...

ای خواهر اون از خداشه من نباشم خونه خالی باشه برادر شوهرمو میگم،بخاطر اینکه راحتره

من برادرشوهرم خونه باشه شوهرم بخواد بره خرید اونم پا میشه باهاش میره ادم موذبه باز خواهر یا مادر ش بود  ادم راحتتره .چقدر ادم موذبه ها .

عزیزم شما بچتو دنیا بیار .بلاخره مامانت میاد پیشت میمونه .بچه شب بیداری داره میزاره میره خودش البته اگه شعور داشته باشه.

بابا فردا زایمان کنی بلاخره بخیه داری میخوای لباسی بپوشی که باد بخوره بهت .نمیشه که بیرونش کرد خودش باید بفهمه

اره ولی به همشون گفتم دیگه به کی بگم آخه چطوری دیگه،آخره بی ملاحظگین

به خودش بگو.بگو زن باردار حوصله خودشم نداره.البته شرایط سخته میدونم نمیتونی بری تو روش بگی.ولی جوری رفتار کن بفهمه مزاحمه.کوفتم براش نپز

من برادرشوهرم خونه باشه شوهرم بخواد بره خرید اونم پا میشه باهاش میره ادم موذبه باز خواهر یا مادر ش ب ...

همینو بگو خدا کنه تا دوسه ماهه دیگه برررره،همش میگم کاش نی نیم زود دنیا بیاد اون بره

بچه ها گفتم قهر کنم برم اما پشت سرم اینقدر حرف میزنن که نگو،گفتم ببینم جز قهر و دعوا راهی نیست که یه ...

خودتو بزن به مریضی بگو دکتر گفته یه مدت استراحت کنی

غذا اینا نپز خودشون اذیت میشن یه فکری می کنن

خدایا شکرت