2777
2789
عنوان

رویال ژل و بیش فعالی

2354 بازدید | 7 پست

سلام و شبتون به خیر

من پسر بزرگم که شش سالشه بیش فعالی داره و تحت نظر دکتر قرص مصرف می کنه

امروز یه مولتی ویتامین براش گرفتم که وقتی اومدم خونه دیدم که رکش نوشته رویال ژل داره. سوالم اینه که رویال ژل برای بچه هایی که بیش فعالی دارن ضرر نداره؟ ممنون میشم اگه می دونین بهم بگین

راستی من پسر کوچکم نوزاده و در تلاش برای خوابوندمش هستم. اگه جواب ندادم ازتون عذرخواهی می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

پسر من بیش فعالی عدم توجه و تمرکز داره دکتر مغز و اعصاب بهمون گفته ژل رویال بهش بدید عالیه 

اسم مولتی ویتامین چیه من تهیه کنم ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم گفتی پسرت بیش فعالی عدم توجه و تمرکز داره من تازه یک ساله فهمیدم 

تمرکز پسرم خیلی کنه 

ممنون میشم تجربه بهم بگی که چی کارا کردی پسرت بهتر شده تمرکزش؟

چه دارویی میخوره؟

تغییری میکنن این بچه ها بعد چند سال؟ الان پسرم ۶ سالشه

همش نگران آیندشم 

اون قدر بابتش ناراحتم که حد و حساب نداره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

پسرم ریتالین میخوره عصبی میشه 

بعد رسپریدون براش نوشتن 

که رسپریدون الان انگار اثر نداره 

باز رسپریدون بیشتر کردن ولی بازم تاثیر نمی زاره  دیگه

آخ چقدر نگرانم ، 

پسرم ریتالین میخوره عصبی میشه  بعد رسپریدون براش نوشتن  که رسپریدون الان انگار اثر نداره ...

خیلی متاسفم.  واقعا خیلی سخته

پسر من از ۸ سالگی به بعد بهتر شد.  البته میگم، ۴ روز در هفته ما کاردرمانی رفتیم

الان داروش کمتر شده، آتوموکستین می خوره.  بهتر شده ولی بازهم حالت عادی نیست

من از اول دبستان درساشو لقمه لقمه کردم و بهش دادم. خیلی سخت بود، ولی هر سال شاگرد اول شده

الان خیلی بهتره