2777
2789
عنوان

همفکری میخوام

227 بازدید | 21 پست

سلام. من و همسرم دیوووانه وار عاشق درست کردن کیک و شیرین و غذا هستیم عاشق کار کردن با ارد و ساعت ها کیک پزی و شیرینی هستم. همسرم به خاطر وضعیت دلار و گرونی متاسفانه درامدش بی نهایت پایین اومده. یه کلاس شیرینی پزی نزدیک خونمون هستش و میخوام برم یاد بگیرم و سفارش بگیرم. میخوام نظرتون رو بدونم که مدرکش رو بگیرم میتونیم کار کنیم به عنوان شغل خونگی؟ چطوری باید بازاریابی کنیم؟ و اینکه اصلا میشه این راه؟ ممنون میشم کمک کنید و باهام همفکری کنید

کاربری قبلیم باز نمیشد مجبور شدم جدید بسازم

آره چرا نشه الان خیلی ها سفارشات خونگی میگیرن وطرفدارهای بیشتری داره فقط باید استعدادش رو داشته باشی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازآشناهای ماکلاسای آموزش فوندانت رفت؛الان هم سفارش میگیره هم آموزش میده؛کاراشم حرفه ای نیست ومشخصه تازه کارِ؛پشتکارداشته باشی وپیگیرباشی موفق میشی؛میتونی پیج وکانال درست کنی؛به دروهمسایه بگی آشناها فامیلا؛بری کافی شاپ ونمونه کارببری و....

آره خوبه عزیزم برا تازه عروسا( تزیین یخچال )و برا سوپر مارکت ها و کافه ها موفق باشی عزیزم

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
اره خیلی خوبه شیرینی های بسته بندی خونگی درست کنید تو سوپر مارکت ها برای فروش کم کم کارتون میگیره

تو اینستا و تل گرام نمیشه فروش داشت؟ 

آره چرا نشه الان خیلی ها سفارشات خونگی میگیرن وطرفدارهای بیشتری داره فقط باید استعدادش رو داشته باشی

استعدادش رو دارم کاملا. بازاریابی اش رو نمیدونم چجوری انجام بدم 

یکی ازآشناهای ماکلاسای آموزش فوندانت رفت؛الان هم سفارش میگیره هم آموزش میده؛کاراشم حرفه ای نیست ومشخ ...

مدرک فنی حرفه ای میده این کلاس که میخوام برم و خب پشتکارش رو دارم مهم اینکه نمیدونم بازاریابی اش چطوریه

پوستر چاپکن .تو تل گرام کانالهای شهرتون تبلیغ کن.اینجور چیزا دیگه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
مدرک فنی حرفه ای میده این کلاس که میخوام برم و خب پشتکارش رو دارم مهم اینکه نمیدونم بازاریابی اش چطو ...

ازتبلیغ بین دوست وآشناهاشروع کن؛پیج وکانال درست کن آدرسشوبه دوستات بده؛همینجاتوسایت هم میتونی تبلیغ کنی و...یکم زمان میبره تاجابیفتی فقط نبایدناامیدبشی؛امیدوارم موفق باشی عزیزم😘

ازتبلیغ بین دوست وآشناهاشروع کن؛پیج وکانال درست کن آدرسشوبه دوستات بده؛همینجاتوسایت هم میتونی تبلیغ ...

ممنونم از انرژی مثبتت 😍😍😍😍 فردا شروع کلاسمه قلبم تند تند میزنه که دارم قرم تو راهی میزارم که عاشقشم. به نظرتون مهد کودک و این کلاسای اموزشی برای بچه ها برم تاثیر داره؟ تو خیابونمون دبیرستان و مهد کودک و خانه بازی هستش 

ممنونم از انرژی مثبتت 😍😍😍😍 فردا شروع کلاسمه قلبم تند تند میزنه که دارم قرم تو راهی میزارم که عاش ...

پس اگه اینطوره حتماموفق میشی❤هرراهی که فکرمیکنی ممکنه یه راه بهتروروشن ترُجلوی روت بازکنه امتحان کن؛حتی اگه اونانخوان ممکنه باعث بشن باجاهای دیگه ای آشنابشی 

پس اگه اینطوره حتماموفق میشی❤هرراهی که فکرمیکنی ممکنه یه راه بهتروروشن ترُجلوی روت بازکنه امتحان کن؛ ...

مممممنوونم عزیزم 😘😘😘😘😘 میدونم که موفق میشم