2777
2789
عنوان

آخرین سوتی خنده داری ک دادید چی بوده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز که سرکاربودم یکی ازآشناهامون اومده بود اونجا کارداشت اومدپیش من منم ازجام پاشدم وسلام وحال واحوال کردیم بعد بنده خدا دستشو دراز کرد که بگه بفرمایید بشینید فکرکردم میخواد خداحافظی کنه منم سریع دستشو گرفتم وگفتم خداحافظ سلام برسونید.هم من خیط شدم هم اون بنده خدا خجالت کشید فقط امیدوارم به این زودیا نبینمش تا یادش بره

بچه ها تا حالا جلو پسرا سوتی ضایع دادین بعدش تو افق محو شین ؟😆😆😆

یه بارتو دانشگاه میخواستم ازکتابخونه بیام بیرون یه پسره هم بیرون بود میخواست بیاد تو اول من دروبازکردم اومدم بیرون بعد بدون اینکه سرموبرگردونم دستمو درازکردم که درو ببندم احساس کردم دستگیره درچقدر نرمه برگشتم دیدم دست پسره رو دستیگره دره منم دستشو گرفتم اصلا به روی خودم نیاوردم وباسرعت تمام ازمحل دورشدم تایه مدت منو میدید لامصب پوزخند میزد

اینم برا یکی از اشناهامه 😁😁😁😁😁😁😁😁من ترم یک ، اولین جلسه با یکی از استادان بود ، رفتیم تو کلاس استاد نیومده بود منو فرستادن که برم بپرسم ببینم میاد یا نه، رفتم در آموزش از یه دختر پرسیدم استاد فلانی رو میشناسی گفت اره چطور؟ گفتم هیچی بابا نیم ساعته مارو کاشته تو کلاس میخواستم ببینم میاد یا نه. گفت نمیدونم منم رفتم سر کلاس یهو همون دختره اومد ، بلند گفتم عهههه تو هم تو همین کلاسی؟ یهو دیدم با لبخند معنی دار رفت پشت تریبون استاد، نگو خودش استاد بوده، دیگه من یخ زدم از خجالت

واااایی ی بار خونمون یکی از وفامیلای باشخصیتی بودن ک امدن یعنی همه فامیل ی احترام خاصی بهشون دارن بعد اول باباش وارد شد منم هول کردم ب جای اینکه بگم سلام خوبی گفتم سلام ک و ن ی 😢😢😢😢

باباش😐

زتش😒😒

من😢😲

خواهرم😂