2777
2789
عنوان

ازتون ممنونم نی نی سایتیها

189 بازدید | 25 پست

ازتون ممنونم نی نی سایتیها بخاطر مطالب آموزنده تون از وقتی با این سایت اشنا شدم  به دیگران کمک میکنم هم از دیگران چیز یاد میگیرم مثلا نحوه ی چیدمان خونه واقعا خونمو خیلی شلوغ کرده بودم یا مثلا کارام تلنبار میشد روهم یا مثلا جواب کسی که تو هین میکردو بد میدادم البته از بعضی ها هم خیلی ناراحت شدم وقتی گفتم جاریهام علیه من شدن منم اونارو اذیت کردم همه باهام بد رفتاری کردن و حرفای زشتی زدن ولی من بخشیدمشون.به شماها هم توصیه میکنم تو تاپیکای خیانت نرید من خودم بس که تو این تاپیکارفتم انقدر به شوهرم شک کردمو عذابش دادم تا بلاخره یه دعوای حسابی کردیم.الان لذت بخش تراز این چیزی نیست کهنشستم تو خونه مرتب و تمیز هم خودم هم خونمو تمیز کردم وکلی کلیپ خنده دار دیدمو خندیدم انشاالله خدا به همه از این نوع خوشبختی ها بده بخصوص تمام نینی سایتیها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر. ولی اگه شوهرت آدم درستیه خیلی بد کردی که باهاش دعوا راه انداختی😐

هر کاری میکرد فکر میکردم یه منظوری داره مخصوصا وقتی خانمی اونجا بود ولی دیگه بهم ثابت شد همه مردا مثل هم نیستن