2777
2789
عنوان

ازتون ممنونم نی نی سایتیها

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 25 پست
سلام به همه نی نی سایتی ها ، من عضو جدید نی نی سایت هستم و خیلی خوشحالم که در کنار دوستان خوبی مثل ش ...

بعضیهاشون اعصابشون که خرد میشه نمیتونم با احترام برخورد کنن و حسابی حرفای بدی میزنن البته بیضیهاشون.باید تحمل کنی و با صبوری و حوصله جوابشونو بدی گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیهاشون اعصابشون که خرد میشه نمیتونم با احترام برخورد کنن و حسابی حرفای بدی میزنن البته بیضیهاشون. ...

چشم عزیزم ، ممنونم که گفتی

مرکز خرید کولر گازی و لوازم خانگی در تهران www.131313.ir
بعضیهاشون اعصابشون که خرد میشه نمیتونم با احترام برخورد کنن و حسابی حرفای بدی میزنن البته بیضیهاشون. ...

یعنی زرتی از راه نرسیده بهش یاددادی حالت تدافعی بگیره   

من همون آدمیم ک وقتی حالم بد میشه  آهنگ غمگین گوش میدم تاحالم بهتر نشه...
حالا زرتی رو نمیگفتی نمیشد؟میتونستی بگی از راه نرسیده سه سوته بهش یاد دادی حالت تدافعی بگیره😊😊😊😊

خب بخاطر شما میکنمش فرتی   حساس نشو همون سه سوت شما  

وای خدا نکشتت خیلی خندیدم خیلی بازم نی نی سایت باعث خوشحالیم شد مرسی که هستین

فدامدا نی نی سایتم با وجود کدبانوهایی مث شماس ک زیبا و دلچسپه عزیزم😍😙