2777
2789
عنوان

شاید یکم خصوصی!

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔😔

ناراحت نباش دخترم

امیدوارم خوشبخت بشی 💟💟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بستگی به طرفت داره من زندگیم خیلی خوبه اما همسرم از لحاظ جنسی خیلی سرده واین منو به شدت اذیت میکنه بنظرم همه چیز بدیا و خوبیای خودشو داره مادرشدن یکی از لذتهاییه که بعد از ازدواج داری اما خوب مسئولیت زیادی هم داره

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

برای من که با تموم سختی هایی که کشیدم ولی بازم میگم متاهلی بهتره برام.

چون دوران مجردی اصلا آزادی نداشتم.

الان با داشتن دوتا بچه بازم برای خودم آزادانه حال میکنم،اکثرا با آبجیام یا خونه همیم یا بیرون.

حتی پسر ۳ساله موهم شوهرم اکثرا نگه میداره

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.
همون متاهل اینده ای عزیزم 😌

خوبیش اینه که عاشقانه زندگی میکنی.مستقل میشی.بدیشم اینه که باید۵۰درصد مسئولیت یه زندگی رو تحمل کنی.دیگه بیخیالی خونه بابا تعطیله.برنامه ریزی کنی.مدیریت کنی.و..

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من میترسم واقعا ی سریارو میبینم ک بخاطر دلیلای مختلف کارشون ب طلاق کشیده  چطوری شناختی همسرتو ...

داییش مدیرمدرسس مامانمم همچنین،توجلسات چندبار همدیگه روباسلام علیک می‌شناختند که بعدها داییش منوتوخیابون میبینه بامادرم که می‌پرسه آره دخترشم واینا،بعد پیشنهاد داده بودو،اومدنو،طی صحبت کردن و تحقیق واینهازنش شدم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

ی چیز دیگه که مهمه برای حس بیشتر خوشبختی تو زندگی متاهلی اینه که با متاهل شدن تمام زندگیت تشه شوهر و خونه داری و...

یعنی رشد و برنامه های شخصی خودت رو با برنامه ریزی صحیح داشته باشی و ادامه بدی

حالا گاهی تو ۲ سال اول بچه دار شدن یک کم سرعتش کم‌میشه ولی متوقف نشه

اینطوری رضایت درونیت بیشتر میشه و روی زندگی زناشوییت هم‌تاثیر مثبت میگذاره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

صددرصد متاهلی..

صددرصدااااا

صددرصد

ینی صددرصد

ولی مهمه که قسمتت کی باشه..

الان با تمام مشکلات انقد عاشق همیم بقول یکی دوس دارم بذارمش لای لواش بخورمش و راحت شم از این عشق..

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
داییش مدیرمدرسس مامانمم همچنین،توجلسات چندبار همدیگه روباسلام علیک می‌شناختند که بعدها داییش منوتوخی ...

پس قبل ازدواج شناختی از رفتارو طرز فکرو شخصیت و... خود پسره نداشی تقریبن؟ 

کلا مقایسه نکن تو چیزی.هر چیزی هر دوره‌ای یه خوبی های داره یه معایب.یه چیزی می‌خوام بگم ولی چون شاید بعضیا خوششون نیاد نمی‌گم.وللی اصلا اینکه خونه همسر بودن بهتر از مجردیه وقتی تو یه خانواده با عشق بزرگ شدی یه جوریه.هیچ عشقی پدر و مادر نمیشه بدون قید و شرط در نهایت

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پس قبل ازدواج شناختی از رفتارو طرز فکرو شخصیت و... خود پسره نداشی تقریبن؟ 

نه اصلا،توعمرم باراول بود که دیدمش،خداروشکرادم خوبی ازاب درومد🤗

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

هر  دوره ای 

خوبی های خاص خودشو داره 

دوره مجردی  هم اگر زیادی  کش پیدا کنه

دیگه مطمئنا جذاب نخواهد بود

ولی انتخاب آدم ، خیلی  روی رضایت آدم از ازدواج  اثر داره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....