الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم راضی ام از شوهرم مجردیم یادممیفته میگم چقدر بد بود ک نمیتونستم ب هیشکی مثله شوهرم اعتماد کنمو تکیه بدم الان خیالم از بودنش راحته هر چند الان ازش دورم خونه خواهرمم تو یه شهره دیگه ی روزه ازش جدام نمیتونم بخوابم😭😭
ناراضی نیستم .ولی مجردی خوبی داشتم .دغدغه نداشتم .خیلی وابسته بودیم تو خانواده .وضع مالی نون معمولی بود ولی واقعا ناز داشتیم برا خانواده هنوز انقد که مامان بابام نازمو میخرم کسی نکرده.پلی خوب یه سری چیزا هست که شاید تاهل مانعشه.اگر هدف خاصی داری تا بهش نرسیدی ازدواج نکن.نه اینکه ازدواج مانع پیشرفت باشه اما بعضی مواقع اون هدفه مهمترین تحت تاثیر قرار میگیره.و نمیتونی رو یکیش تمرکز کنی سرعتت کم میشه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
اینکه همیشه کسیوداری ک توزندگی پیشته ،تنها نیستی،محبت میبینی،تکیه گاه داری،اینارومیگم فکرنکنی خونه پدرم خوش نگذشته بهم ک اینارومیگم،بخدا من تک دخترم پدرمادرم همه کاربرام کردن ومیکنن ولی متاهلی عشقه،شوهرمم کاملا سنتی اومدخواستگاریوازدواجیدیم
اگه طرفت آدم درستی باشه و علاقه و تفاهم و کفویت نسبی بینتون برقرار باشه ازدواج خییییلی بهتر از مجردی هست
و البته مهمتر از همه اینها بلوغ فکری و پختگی نسبی خودته...یعنی تو زندگی سیاست درست پیشه کنی
کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولیخدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌