2777
2789
عنوان

اعتمادم ب شوهرم و از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 111 پست

متاسف برا همچین مردایی به اینا حتی نمیشه گفت مرد.و همچنین متاسف برا همجنسای خودم که هرزه شدن و دارن زندگی مردم رو بهم میریزن  

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم عزیزم برات دیگه هر کاریم کنی این شک تو دلت میمونه اگه یکی بخشیدمت هم با کوچکترین چیزی میریزی به هم و فردا یه چی طلبکار میشه میگه تو شکاکی تو بدبینی یا تمومش کن یا هرچی داره و نداره رو بگیر که ببخشی هرچند دنیا رو هم بده فراموش نمیکنی فقط تحمل میکنی،با اینکه همشون خیانتکار هستند اما اولو آخر برمیگردن سر زندگیشون و زنشون رو ترجیح میدن،هیچ دختری با مرد کس دیگه خوشبخت نمیشه،

بچه ندارم ،،، اصلا دیگه نمیخام ریختشو ببینم

کسی که به این راحتی خیانت میکنه با زن دیگه ساعتها تو یه خونه میمونه دیگه قابل اعتماد نیست خوب فکراتو بکن عزیزم

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه

خانومی به نظر من به خاک سیاه بشونش،یه کاری کن خونه زندگیرو به نامت بزنه بعد اگه خواستی جدا شو،نذار  بازنده این زندگی فقط تو باشی،چون بعد طلاق فوقش یک ماه ایشون ناراحتن بعدش میرن پی خوشگذرانیشون،عجولانه تصمیم نگیر

تیکر به وقت سزارین

عزیزم نمیخوام تو دلت و خالی کنم مردی که از رفت و امد یه دختر تومغازش وسوسه شده و اوردش باغ میشه بهش دست نزنه؟؟؟؟؟

منم به شوهرم بی اعتمادم ولی مجبورم بخاطر بجه هام سرکنم و اصلا شرایط ظلاق و ندارم

شوهرمن درحد پیام و تماس بوده همینشو من فهمیدم فک نمیکنم بیشتر از این بوده باشه با اینکه بلایی سرش اوردم جلوم زانو زد و به غلط کردن افتاد ولی اصلت نمیتونم ببخشمش و بهش اطمینان کنم😞😞😞😞

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
نمیدونم بخدا موندم مبگم جداشم بدرک بره پی همین هرز بازیاش باز میگم جداشم کجا برم چکار کنم خانوادم پش ...

توبد برزخی گیر کردی توکلت ب خدا باشه.اگه ام نمیخوایی جدابشی جاتو محکم کن حداقل ب غلط کردن بندازش.

وای چه ادمای پستی پیدا میشن چه چیزا که اینجا نمیخونم 😩😩😩

بخدا من شبا همش کابوس میبینم😩

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
این دخترای بی همه چیز و بی ارزش چرا اینقد میرن سراغ مردای متاهل؟؟!! دخترا خراب شده ن خیلی

دور از جون همتون الان علاوه بر دخترا خیلی زن‌های متاهلم بد شدن

من دیدم خانومه با شوهرشه انقدر ب شوهر آدم نگاه میکنه  

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

چند روز پیش رفتیم باغ بابای یکی از دوستای شوهرم واسشون مهمون اوند دیدن که ما هستیم 1ساعت موندن رفتن خانم سنش بالا بود من متوجه نشدم چیزی ولی یه دفه دیدم شوهرم و دوستش زدن بیرون ما خانما موندیم بعد اینکه اونا رفتن به شوهرم گفتم من اینجا غریب بودم فقط با تو راحتم تو چرا رفتی گفت این زن از لحظه ای که اومد داشت منو نگاه میکرد حالم بد شد زدم بیرون که خانم دوستشم گفت آره یه مدتم میخ شوهر من  بود هی رضا بهش اخم میکرد اومده به من میگه شوهرت چقد اخموو.من همینجوری موندم گفتم اون که پیر بود دوست شوهرم گفت آره ولی دود از کنده بلند میشه😨😨😨😨