2777
2789
عنوان

اعتمادم ب شوهرم و از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 111 پست
بمیرم برات دست و پام سست شد،منم چند روزیه خیلی شک کردم بهش دیگه بهش اجازه ندادم بره باغ حالا وقتی ...

چکار میتونستم بکنم دعوا فحش گوشیش زدم تو شیشه تو گوشش زدم موهاش کشیدم اصلا دیوونه بودم اینقد عصبی بودم ک قدرتشو داشتم خفه ش کنم بکشمش

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
این دخترای بی همه چیز و بی ارزش چرا اینقد میرن سراغ مردای متاهل؟؟!! دخترا خراب شده ن خیلی

ما جنس زن خودمون حتی به خودمونم رحم نمیکنیم بابا میبینی طرف زن داره دختر خوب اینقد بنجل نباش اینقد کثیف نباش به فرض مثال یکیو همینجوری مخ زدی اونم زنشو طلاق داد تورو گرفت بنظرت این زندگی خوبه؟ زندگی ک رو خونه ی یکی دیگه ساختی ب کجا میرسه؟ خیلی دلم میخاد دخترره ببینم فقط تف کنم تو صورتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ میگه دست بش زده همه کارشم کرده شوهرتو ببر پیش پزشک قانونی تشخیص میدن آخرین بار کی رابطه داشته

نهههه همینجوری اگه فک کنم دست نزده خیلی بهتره وگرنه حتما خودمو میکشم 

اونکه دست بهش نزده دروغ محضه ولی اینکه تازه یکساله ازدواج کردید و بره دنبال این کارا واقعا جای فکر د ...

نه 3 ساله ازدواج کردیم 4 سالم دوست بودیم

خیلی ناراحت شدم عزیزم برات دیگه هر کاریم کنی این شک تو دلت میمونه اگه یکی بخشیدمت هم با کوچکترین چیز ...

من از دست همجنس خودم بیشتر عصبیم ک چطور دلت میاد یعنی فکر نمیکنه وقتی عروس شد یکیم سر شوهر خودش میاد براش سخت نیست زندگی دونفر خراب کنی ک چی اخه

خیلی ناراحت شدم متاسفانه به خواهر منم خیانت شده و تازه فهمیدیم اونام خیلی عاشقانه ازدواج کردن و خواهرم بااینکه برگشته سر خونه و زندگیش اما میگه همیشه تو ذهنم میمونه این کارش و هر وقت میره سرکار هزارتا فکرو خیال میزنه به سرم 

هیچی نمیتونم بگم عزیزم فقط میگم خدا کمکت کنه،بچه داری؟میخای چیکار کنی؟

برای خوشبختی همه دعاکنیم
خیلی ناراحت شدم متاسفانه به خواهر منم خیانت شده و تازه فهمیدیم اونام خیلی عاشقانه ازدواج کردن و خواه ...

نه بچه ندارم.. منم مطمعنم اگه اشتی کنیم یک لحظه م اعتماد ندارم و تا یبار گوشی ج نده و وقتای سرکارش دیگه کلا میریزم بهم.. نمیدونم هنوز باید چکارکنم گیج شدم

نه بچه ندارم.. منم مطمعنم اگه اشتی کنیم یک لحظه م اعتماد ندارم و تا یبار گوشی ج نده و وقتای سرکارش د ...

خیلیییییی به این مسئله فک کن سعی کن احساسی فک نکنی‌خواهرم احساسی فک کرد و برگشت اما همش ته دلش نگرانه و خود خوری میکنه و فک میکنه ابرازپشیمونی کردناشم دروغه کلا حس خیلی بدیه شاید اصلا طرف مقابل واقعا پشیمونه و راس میگه ولی نمیتونی باور کنی واسه همین خیلی دقت کن و به همسرت بگو میخای جدا شی و ۱ ماه بذار فک کنه که فقططلاق میخای ببین چی میگه عکس العملاش و ...چیه

برای خوشبختی همه دعاکنیم
خیلیییییی به این مسئله فک کن سعی کن احساسی فک نکنی‌خواهرم احساسی فک کرد و برگشت اما همش ته دلش نگران ...

میترسم اخه خیلی هم بهش وابسته هستم و خانوادم پشتوانم نیستن بارها گفتن ک انتخاب خودت بوده اگه ب مشکل خوردی رو ما حساب نکن 😟

الان پستتو ديدم عزيزم خيلي غصه خوردم از خدا ميخوام همسرت واقعا سرش به سنگ خورده باشه و تموم تلاششوكنه اعتماد تو رو برگردونه وقلب و روحت اروم شه و روزهاي خوبي پيش رو داشته باشي دوستم 🙏

انچه روشن بكند صبح مرا خنده توست
الان پستتو ديدم عزيزم خيلي غصه خوردم از خدا ميخوام همسرت واقعا سرش به سنگ خورده باشه و تموم تلاششوكن ...

ممنونم ولی خیلی سخته من اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم خیلی ضربه بدی خوردم

میترسم اخه خیلی هم بهش وابسته هستم و خانوادم پشتوانم نیستن بارها گفتن ک انتخاب خودت بوده اگه ب مشکل ...

:(ناراحت شدم همسرت الان ابراز پشیمونی میکنه به صورت مداوم؟ 

برای خوشبختی همه دعاکنیم
اره یمدت نده تا سرش به سنگ بخوره فک کنه واقعا تو رو از دست داده

شاید صب برم خونم اونو بیرونش کنم چرا من برم خونه یکی دیگه