2777
2789
عنوان

اعتمادم ب شوهرم و از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 111 پست
گفت بخدا پاکش کردم ندارمش بهشم گفتم زن دارم دیگه دورم نباش بخدا دست بهش نزدم و از این شر و ورها

باورنکن  بگواونموقع  ک. زنگ  میزدم جواب نمیدادی فقط داشتی  نیگا ش  میکردی

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

یکی از اقوام ما هم شوهرش بهش خیانت کرد گفت فقط طلاق من باور نمی کردم با خانواده ی آبرومندی که داره و ی بچه این کارو بکنه چقدر پز شوهرش رو میداد به همه ، مذهبی هم بودن الانم با مهریه اش داره کلی کار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ میگه دست بش زده همه کارشم کرده شوهرتو ببر پیش پزشک قانونی تشخیص میدن آخرین بار کی رابطه داشته

دقیقا 

الکی میگه دست بهش نزده وگرنه انقد نمیترسید

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

متاسفم عزیزم برات آرزوی صبر و خوشبختی دارم. 

راستی اگه کار به جاهای باریک کشید امتحان کن از خانوادت کمک بخواه مثل یکی از کاربرا همش میگفت خانوادم پشتم نیستن ولی به باباش که گفته بود درسته پدرش گفت طلاق نگیر ولی بهش گفت ازت حمایت می کنم. شماهم امتحان کن شاید پای خیانت وسط باشه همراهیت کنن. 

سفارش تایپ و ترجمه مقالات فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی در زمان کوتاه و با قیمت مناسب پذیرفته میشود.برای سفارش به آی دی f_movahedian در واتساپ پیام بدهید.
نمیدونم بخدا موندم مبگم جداشم بدرک بره پی همین هرز بازیاش باز میگم جداشم کجا برم چکار کنم خانوادم پش ...

انتخاب خودتون هم که باشه ، آدما یه وقت انتخاب اشتباه میکنند، لزومی نداره تا آخر عمر تاوان یه اشتباه و داد.

اگه بچه نداری بهتره حالا بشینی جدی به ادامه دادن این زندگی فکر کنی

یکی دو روز که نیست، یک عمره

منظورم جدایی نیست

منظورم اینه کاری که درسته انجام بده، حالا جدایی یا ادامه دادن

بچه نداری که

خودت هم ماشالا سالمی، مگه چقدر محتاج خانوادتی