2777
2789
عنوان

اعتمادم ب شوهرم و از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 111 پست
من باشم طلاق. تمام. اگرم نتونم ازش میخوام دیگه خونه نیاد من و با بچه ام تنها بذاره بره یه جا دیگه زن ...

بچه ندارم ،،، اصلا دیگه نمیخام ریختشو ببینم

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
اگه میخوای باهاش زندگی کنی براش  شرط بزار  اموالشوب  نامت بزنه باهاش ی مدت سردباش ازش ...

نمیتونم جداشم چون خودم خواستمش خانوادم زیاد راضی نبودن اگر جداشم خانوادمم بدتر اذیتم میکنن با سرکوفتاشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد سخت عزیزم خدادلتو آروم کنه انشالله هرچی خیروصلاحته اون بشه و باید خودت درس کنی اوضاع رو یا ت ...

نمیدونم بخدا موندم مبگم جداشم بدرک بره پی همین هرز بازیاش باز میگم جداشم کجا برم چکار کنم خانوادم پشتم نیستن چون انتخاب خودم بود

نمیتونم جداشم چون خودم خواستمش خانوادم زیاد راضی نبودن اگر جداشم خانوادمم بدتر اذیتم میکنن با سرکوفت ...

خب پس حسابی بترسونش ک جدا میشی  الکی '   شماره اون  دخترم گیربیار تهدیدش کن ابروشومیبری

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
بچه ندارم ،،، اصلا دیگه نمیخام ریختشو ببینم

واقعا حال آدم بهم میخوره. من که از فکر اینکه شوهرم به زن دیگه ای نگاه شهوت انگیز داشته باشه چندشم میشه و بهش سرد میشم. چه  برسه که بدونم رفته کثافت کاری کرده بغلش کرده لابد ماچش کرده و هرکاری با من تو تخت و خصوصی ترین لحظه زندگی ام کرده با اونم کرده. اونوقت دیگه مور مورم میشه نگاهش کنم چه برسه برم کنارش بخوام زندگی کنم. اینا مرد نیستن حیوووووونن. حیوووون.

خودتو اسیر آدم آشغال نکن. بچه ام که نداری. حالا فردا بچه دار شی این چیکار میخواد بکنه. مرد گنده ای که اختیار آلتشو نداره به درد زندگی نمیخوره. تف کن تو صورتش. اگه برای جدایی شک داری بهش بگو باید بهت فرصت بده فکراتو بکی بگو خونه نیاد هر جهنمی میخواد بره خونه نیاد پولتو خرجی اتم برات بریزه به حساب بگو باید یه مدت تنها باشم. بعد بشین درست و حسابی فکراتو بکن.

نمیدونم بخدا موندم مبگم جداشم بدرک بره پی همین هرز بازیاش باز میگم جداشم کجا برم چکار کنم خانوادم پش ...

به درک پشتت نیستن. حالا من که انتخاب خانواده ام مگه قرار مشکلی پیش بیاد پشتم باشن. دستتو بذار رو زانوهات یا علی بگو بلند شو. قرار چندوقت عمر کنی که اینطوری خودتو عذاب بدی. جدا شو به جز خانواده درجه یک به هیچ کسم نگو جدا شدی. خوابگاههای خودگردان جا بگیر و بمون. برو دنبال کار. فروشندگی هر چی.

خب پس حسابی بترسونش ک جدا میشی  الکی '   شماره اون  دخترم گیربیار تهدیدش کن ابروشومیب ...

کل گوشیشو همونروز گشتم هیچی ندیدم وگرنه اونو هرجور بود پیدا میکردم

واقعا حال آدم بهم میخوره. من که از فکر اینکه شوهرم به زن دیگه ای نگاه شهوت انگیز داشته باشه چندشم می ...

اومدم خونه مامانم ولی نگفتم ک قهرم  و چی شده اره میخام چندروز دیگه برم خونم اون خطا کرده خبرمرگش منکه نکردم چرا من از خونم برم اونو بیرونش مبکنم 

ب خودش بگو باید شماره اون دخترم بدی بهم

گفت بخدا پاکش کردم ندارمش بهشم گفتم زن دارم دیگه دورم نباش بخدا دست بهش نزدم و از این شر و ورها

گفت بخدا پاکش کردم ندارمش بهشم گفتم زن دارم دیگه دورم نباش بخدا دست بهش نزدم و از این شر و ورها

باز اگه پارکی جایی همو دیده بودن میشد بگی دست بهش نزده ولی اوردتش خونه خالی...😑

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

بمیرم برات

دست و پام سست شد،منم چند روزیه خیلی شک کردم بهش دیگه بهش اجازه ندادم بره باغ

حالا وقتی فهمیدی چکار کردی چی بهش گفتی

من ایمان دارم که امسال یعنی سال ۹۷کلی اتفاقای خوب میفته و همه چی درست میشه.من به روزای خوب امیدوارم😃