2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین؟؟

2658 بازدید | 281 پست

سلام

- خانمهایی که زایمان طبیعی یا سزارین داشتن تجربشون رو بگن لطفا

- خانمهایی که تصمیم به طبیعی یا سزارین دارن دلیلشو بگن لطفا

- از معایب و مزایای طبیعی و سزارین بگین لطفا

- از سختی های طبیعی یا سزارین بگین

- از آمادگی برای طبیعی یا سزارین بگین

- از سختی هاش و هر اطلاعاتی که دارین ممنون میشم تو این تاپیک به اشتراک بزارین

خدایا شکرت ...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9سال پیش توبدترین شرایط زایمان طبیعی کردم بدون ماماوازاین قرتی بازیا.باکلی دانشجو وکارآموزکه ریختن سرم جهنم روبه چشمم دیدم خیلی زایمان سختی داشتم 10ساعت تموم زمان بردزایمان کردنم .خیلی اذیتم کردن خیلی😢😢😢😢ولی الان که اقدام کردم به بارداری دوم بازم انتخابم زایمان طبیعیه فیلم سزارین رودیدم وحشت کردم 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من طبیعی از نوع اپیدورال رو انتخاب کردم 

خیلی تحقیق کردم مزایای طبیعی بیشتره اما چون درد داره این آیتم اصولا رد میشه اما مدل اپیدورال کاملا بدون درده 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

من سزارين بودم

عالي بود

تجربه طبيعي ندارم

هيچ عوارضي هم نداشتم

واقعا حس خوبي بود كه بچم بدون هيچ درد و اذيتي اومد تو بغلم

خيلي خيلي شيرين بود

البته دكترمم بسيار دكتر خوبي بود

جاي دوتا سزارينم اصلا معلوم نيست

دوبار سز شدم

من تصمیم به طبیعی دارم از الانم ورزشو شروع کردم ولی اگه بچم به خطر بیفته قطعا سزارین میکنم...توی تمام کشورها خانوما با آگاهی و ورزش طبیعی زایمان میکنن....علت زیاده ولی دلیل اصلیه خودم ترس از اتاق عمل و عوارض سزارینه که برایه اطرتفیانم اتفاق افتاده

افتادگی و اینا هم از عوارض بارداریه نه زایمان

9سال پیش توبدترین شرایط زایمان طبیعی کردم بدون ماماوازاین قرتی بازیا.باکلی دانشجو وکارآموزکه ریختن س ...

بخاطر نابلدیه اون افراد بیتجربه زایمانت سخت بوده عزیزم اینبار ماما خصوصی حتما داشته باش همراهت باشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
من طبیعی از نوع اپیدورال رو انتخاب کردم  خیلی تحقیق کردم مزایای طبیعی بیشتره اما چون درد داره ...

کجاش بدون درده؟؟؟؟من ازدکترپرسیدم گفت تا8سانت بازنشه دهانه رحم اپیدورال تزریق نمیشه دیگه بیشترین دردومیکشی چه کاریه اپیدورال بزنی دیگه؟؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤