2777
2789
عنوان

قصه تلخ ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 2538 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هم حال روحی خوبی ندارم ولی دارم سعی میکنم برای خودم دلخوشی کوچیکی درست کنم..من هم درسم عالی بود ولی به دلایلی نتونستم ادامه بدم و الان متاهلم.البته من اجباری نبود..ولی خب اونقدر هم احساس خوشبختی نمیکنم..

امیدوارم که منم بتونم .ولی همیشه حس میکنم لایق بهترازاین هستم .یه سری ارزوهاداشتم ودارم که دیگه نمیت ...

من آرزومه خدا بهم بچه بده اونو به یه جایی برسونم..خیلی به دخترت برس.

به نظرم توی گذشته نمون و شاد زندگی کن تا بتونی به چیزهایی که لیاقتشو داری برسی. وگرنه با حس انتقام جوییت و افکار گذشته هیچوقت راحت زندگی نمیکنی.موفق باشی

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون