2777
2789
عنوان

باز شدن لوله های رحمی با استفاده از طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 98295 بازدید | 159 پست
آره 😆😆😆😆😆

شمام شنُفتی؟  

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاگرشونو میشناسم

کلی مریض دارن ک با دارو گیاهی درمان شدن

منم لوله هام بسته س

جنبن فریزم دارم.

ولی فعلا نمیرم برا انتقال

احتمالا دوباره برم دنبال دارو گیاهی پیش شاگردشون

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

ما علمی به نام طب اسلامی نداریم فقط طب سنتی داریم که توی بعضی از زمینه ها بمرور زمان با پیشرفت علم رد میشن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
ایشون معمولا تو هر شهری تعدادی از شاگرداشون هستند من تو مشهد پیش ساگردشون رفتم

ادرس شاگردشون توی مشهد كجاس؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

دوستان لطفا توهین نکنید تبلیغ چی

من چند ساله که تاپیک های نی نی سایت رو میخونم ولی اوایل که نمیتونستم عضو بشم و بعدشم بیخیالش شدم ولی بعد از باز شدن لوله هام گفتم که بیام و به بقیه دوستانی که مثل من هستند کمکی کنم اخه میدونم ناباروری و دکتر و هزینه هاش یهنی چی

من میتونم عکسهای رحممو براتون بفرستم

دوستان لطفا توهین نکنید تبلیغ چی من چند ساله که تاپیک های نی نی سایت رو میخونم ولی اوایل که نمیتونس ...

عزیزم تو هر تاپیکی بعضیا موافقن بعضیام مخالف کاری ب کسی نداشته باش شما

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم تهرانی شما؟؟؟؟

من شوش میرفتم پیششون

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
هزینه اش هم هگه اشتباه نکنم هر بسته ای ده تومان بود که برای من ۵ بسته نوشته بودند

اسم داروها رو نمبدونب چب بوده؟حالا من شاگردشونو چجوری پیدا کنم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین