2777
2789
عنوان

باز شدن لوله های رحمی با استفاده از طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 98159 بازدید | 159 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب گرفتی؟میشه ادرس و شمارشو بدی؟؟؟؟

من ن جواب نگرفتم

چون نیمه ولش کردم

کم طاقت بودم

رفتم سراغ میکرو

تا چند ماهم نمیخام انتقال بدم

احتمالا دوباره برم سراغش

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

اسم دارو چسبندگی رحم بود یه قوطی کوچیک که توش یه پودر بود که باید اونو ۲۰ دقیقه میجوشوندی و بعد از سرد شدن ۳۰ تو اون مینشستی البته تو یه قابلمه بزرگ تا جایی که اب تا نافت بیاد

خانمها اگه چسبندگی داشته باشی اصلا باردار نمیشی?? یا باردار میشی و سقط میشه? لطفا جواب بدید

چسبندگیت زیاد باشه کلا لوله بسته میشه مثل من ک جفت لوله هام بسته بود با عکس راستم باز شد چپم داره بازم 

چه جوری باید عکس بفرستم اینجا

تو قسمتی ک متن مینویسی بالاش چند تا علامت هست شکلک و اینا.کنار شکلکه علامت عکسه اونو بزن بعد عکس انتخاب کن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

شمارشونو داری؟منکرمانشاهم بعید میدونم اینجا شاگرد داشته باشن.بنظرت پست میکنن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین