2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یعنی میتونم ببرمش😁 اره اگه اجازه بدن ببرمش همونجا میزارم بازی کنه اونجا ابش براش مناسب تر

آره من دیدم میارن این سن ها

خوش بگذره بهتون

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
آره من دیدم میارن این سن ها خوش بگذره بهتون

امروز قرار گذاشتیم بریم استخر من گفتم منکه نمیام بخاطر پسرم نمیتونم تنهاش بزارم گفتن خب از پوشک گرفتیش بیارش منم گفتم شاید قبول نکن ولی اگه اجازه بدن ببرمش خیلی خوب میشه پسرم عاشق آب بازی💙

اتفاقا منم تو همین فکر بودم دیشب ولی اگه ببرمش باید کلا با پسرم باشم خطرناکه و به شدت وابسته است ازم ...

نه من برم مامانمم باهامون هست با مامانمم بازی میکنه البته فکرنکنم اجازه بدن بزرگترا وارد استخر بچه ها بشن؛بنظرتون اصلا اجازه میدن پسرمو ببرم

چقدر خوب...چجوری از پوشک گرفتیش اونم تو این سن؟! من برای گرفتنش کلی غصه دارم... تازه دو سالشه..

یکبار بردمش دستشویی گفتم مامان از این بعد جیش یا پی پی داشتی بیا اینجا دیگه تو پوشکت جیش و پی پی نکن بعدشم‌نشوندم جیش کرد انقدر تشویقش کردیم با شوهرم از اون موقع به بعد دیگه میگه اصلا هم‌من‌نمیگم بهش خودش میره پوشک میاره میگه مامان جیش یعنی که بریم دستشویی😁

نه من برم مامانمم باهامون هست با مامانمم بازی میکنه البته فکرنکنم اجازه بدن بزرگترا وارد استخر بچه ه ...

نمیدونم میخوام بپرسم یه استخرهایی هست مادرو کودک ولی همه جا نیست و یکمم گرونه به نظرم 

یکبار بردمش دستشویی گفتم مامان از این بعد جیش یا پی پی داشتی بیا اینجا دیگه تو پوشکت جیش و پی پی نکن ...

خیلی عالیه که عصبش کامله و نگه میداره...

من برای دخترم قصری خریدم بشینه پی پی کنه شده وسیله ی بازیش..

هنوز نمیتونه کنترل کنه.البته منم سخت نمیگیرم.

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.