2777
2789
مبارکت باشه عزیزم.منم چهارده ساله منتظر بچه م.واسه منم دعا کن لطفا

انشالله چشم عزیزم حکمت خداوتد هیچ وقت فراموش نکن 

این ماه واقعا به تنها چیزی که فکر نمیکردم تمشک بود از همین الان معلومه طرفدار باباشه احه باهم قهریم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش طب اسلامی رفتید؟ اگه نرفتید حتما برید

همسرم با دکتر موافق نیست،مفصل توضیح دادم تو تاپیک قبلیم.اما کلا چکاپ هردومون همیشه سالمه و مشکل خاصی نداریم.فقط خواست خدا باید باشه...

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
منم بی بی چکم مثبت شد امروز ممکنه بخاطر عفونت یا پماد بتادین واژینال مثبت شده باشه؟

من الان ۲سال ازدواج کردم هربار زدم اصلا دوخط نشد جز دوباری که باردار بورم خیلی نادر پیش میاد که کاذب بلشه معمولا مثبتا مثبته دکترم میگه

دقیقا اون موقعی که فکرش و نمیکنی، میشه عزیزمم

مبااااارکهههههه

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
انشالله چشم عزیزم حکمت خداوتد هیچ وقت فراموش نکن  این ماه واقعا به تنها چیزی که فکر نمیکردم تم ...

دوسداشتم شوهرمو سوپرایز میکردم ک تنوعم بشه خاطره هم بشه البته نمدونم خوشحال میشد یا نه خخخ اما چون شک داشتم بهش گفتم 

انشالله چشم عزیزم حکمت خداوتد هیچ وقت فراموش نکن  این ماه واقعا به تنها چیزی که فکر نمیکردم تم ...

بی بی چک رو کی میشه استفاده کرد چندوقت از اقدام بگذره نشون میده؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
بی بی چک رو کی میشه استفاده کرد چندوقت از اقدام بگذره نشون میده؟

شاید باورت نشه این ماه اصلا امید نداشتم بخاطر عید فطر نتونستم اقدام کن فقط یکبار این ماه اقدام داشنم 

اگر بخواد بشه میشه اصلا نباید بهش فکر کنی

همسرم با دکتر موافق نیست،مفصل توضیح دادم تو تاپیک قبلیم.اما کلا چکاپ هردومون همیشه سالمه و مشکل خاصی ...

دکتر با طبیب زمین تا اسمون فرقشه

بدن ممکنه سالم باشه اما غلبه ای باعث مشکلات بشه.نخوندم تاپیکتونو اما اگه کلا همه جوره مخالفن میتونید نگید بهشون و برید چون گفته دکتر نرو نگفته طب اسلامی نرو خخخ بدشم ی سری خوراکی میده بهتونو رعایت