2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه این ماه اصلا امید نداشتم بخاطر عید فطر نتونستم اقدام کن فقط یکبار این ماه اقدام داشنم ...

ممنونم گلم راستش من یه دونه دارم و الان دومیرو نمیخوام

مبارک باشه.انشالله یه فرزند صالح و سالم باشه زیر سایه پدرومادربزرگ بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
با شوشو قهرم  بنطرتون چجوری سوپرایزش کنم

من میخواستم پاشم خونرو سامون بدم چون چندروزه بی حال بودم یه غذا خوبو کیک یا شیرینی از همه مهمتر لباس خوجمل بپوشم.ب اینکه چ مدلی بگم فک نکردم ولی تو ذهنم بود وقتی دارم بهش میگم ازش فیلم بگیرم .حیف شد گفتم بهش

من میخواستم پاشم خونرو سامون بدم چون چندروزه بی حال بودم یه غذا خوبو کیک یا شیرینی از همه مهمتر لباس ...

زیادی سخت نگیر استراحت کن پله ممنوع تا وضعیت تو حالت نرمال بره سخت نکیر گلم این خبر خودش به تنهای خیلی خوشحال کننده اس با چهارتا شمع هم حله خخخ

بچه ها سلام ببخشید اینجا میپرسم ، مبارک استارتر 

من دیروز بی بی مثبت شد ، امروزم زدم ولی پررنگ تر نشد ؟ علائم بد ندارم صب میرم ازمایش ، یعنی بده پررنگتر نشده

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دوره ی ابتدایی😌
مبارکه علایمت چیه؟

اول از همه سینه هام حساس شدن بعدش چند روز قبل موعودم ترشح قهوه ای داشتم  به بوها خیلی حساس شدم من ماست خیلی دوست داشتم حتی نتونستم بخورم برعکس از چای متنفرم ۱۰روزه همش چای میخورم خخخ

اول از همه سینه هام حساس شدن بعدش چند روز قبل موعودم ترشح قهوه ای داشتم  به بوها خیلی حساس شدم ...

چه جالب ویارت از الان شروع شده ...منم سه ماه پیش سقط کردم از ماه دیگه میرم اقدام دعا کن دو ساله منتظرم

خدایا کنجدم نگه دار برام
ایشالا خدا بهتون بچه های سالم و صالح بده حتما پیش طب اسلامی برید

کجا هست

خدایا میشه به زودی ما هم ۳ نفره بشیم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢یه نی نی سالم وصالح  بهمون بدی جونمونم فداش کنیم😢😢😢
مرسی از همه دوستان شما اولین نفر های هستین که میدونین بخاطر سقط قبلیم خیلی میترسم دعام کنید دوستان

منم یه سقط داشتم

وای الان دخترم پیشمه 

اصلا نگران نباش، فقط توکل کن

انشالله سالم بیاد بغلت😍

مبارک باشه استارتر ایشاالله ب سلامتی بغلش کنی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
کجا هست

تهرانید؟

مطب شاگردای ایت الله تبریزیان هست

قمم هست

ایت الله ضیائی ک مشهدن عالی اند تو اینترنت اسم ایشونو با کلمه ناباروری یا کلمات مرتبط با مشکلتون سرچ کنید میاد

اگر سوالی داشتین بگید