2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 254 پست

عزیزم حساس نباش.بعضی از ادما ی نمونش خود من دوست دارن شبا راحت بخوابن .من یکی موقع خواب بهم بچسبه نمیتونم بخوابم .دخترم اول باید بخوابه بعد من بخوابم چون میچسبه بهم.شوهرمم اول ک میریم رو تخت یکم بغل بعدش پشت ب هم میخوابیم بعضی وقتا میندازمش پایین 😃😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب ادم باید وقتی میخوابه به راحت ترین سکل ممکن بخوابه منو شوهرمم اولا فک میکردیم باید مثه فیلم ...

فقط یه دیقه اولش خویه 

بعدش نفس کم میاد (چون سر تو گردن شوهره😐)

گرم میشه 

کلا مکافانه😐

شبا هم راحتشون نمیزارید 🙄🙄🙄😓😓😓

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
عزیزم خب ادم باید وقتی میخوابه به راحت ترین سکل ممکن بخوابه منو شوهرمم اولا فک میکردیم باید مثه فیلم ...

چقد ما اولای عروسیمون این دردسرداشتیم فک میکردیم حتما باید ایجور بخوابیم😂😂😂😂بعد دیدیم نمیشه هرکه هرجور دوس داشت خوابید😐😐😐

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

من اینقد از بغل کردن و چسبیدن بدم میاد و بدن درد میگیرم  که الان چشام داشت می رفت ولی با این تاپیک بدن درد گرفتم و خوابم پرید 

سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
قربونت رفتی واس قلبش؟؟؟؟ 

عزيزم رفتم اما دكترم گفت برو ده روز ديگه بيا فعلا فقط ساك و ديد و زرده 

خيلي ترسيده بودم دكتر ميگفت قلب تشكيل نشده انقدر اشك ريختم بعدش گفت چيزي نيست عاديه تا ٩ هفته ممكنه طول بكشه استرس دارم 

نیلا دختر ناز من
عزيزم رفتم اما دكترم گفت برو ده روز ديگه بيا فعلا فقط ساك و ديد و زرده  خيلي ترسيده بودم دكتر ...

ایشالا ک چیزی نیست عزیزم حتما لقاحت دیر بوده من لقاحم زود چهار هفته ساکو نشون داد شیش هفته قلبشو

ایشالا ک چیزی نیست عزیزم حتما لقاحت دیر بوده من لقاحم زود چهار هفته ساکو نشون داد شیش هفته قلبشو

ان شاءالله كه به سلامت به دنيا بياريش عزيزدلم

منم دوباره ميرم ببينم چي ميشه و خدا چي ميخواد ان شاءالله كه بارداريم پوچ نباشه 

نیلا دختر ناز من