2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12241 بازدید | 254 پست
واييييي همسر من يه لحظه از بغل من دور نميشه... خودشم بخوام جا به جا شم زودي سفت ميگيره فك ميكنه ميخو ...

ستاره ها در چه حالن

هنوزم تو بهار خوابید شیطونا🤣

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله كه به سلامت به دنيا بياريش عزيزدلم منم دوباره ميرم ببينم چي ميشه و خدا چي ميخواد ان شاءا ...

خدانکنه عزیزم بهش فک نکن خیلیا بودن ک حتی تا ده هفته هم قلبش مشخص نبود لصبا ب چیزای بد فک نکن 

خیلی هم خوبه که شب دور بخوابه بذاره راحت و آزاد بخوابی، خوشت میاد وسط خوابت هی بیاد بپیچه بهت بیدارت کنه خواب از سرت بپره از خوشی مینالی بابا تو روز که باهات خیلی خوبه دیگه مشکلی نیست

شاید خوشت میاد تازه عمل هر شب ازت چیزی بخواد شرایطتتو درک نکنه اعصابت بهم بریزه خوابت خراب بشه

به نظر من بغل کردن مهم نیست که کامل باشه.

میشه دست همو گرفت.یا پاها رو بهم چسبوند.

ما گاهی اصلا برعکسی میخوابیم و همو برعکسی بغل میکنیم.چون همسرم اگه تو دلش بخوابم نفسش تنگ میشه.

یا از پشت سر بغلش میکنم.

یا دست و پامون رو توی لباس هم میذاریم.

روش های دیگه رو امتحان کن استارتر

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار