2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12243 بازدید | 254 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخه،،خيلي باحاليد شما... ميدوني من گذشته ام محبت كم ديدم،،خيلي به شوهرم وابسته ام ،،يعني همه هم مي ...

اهان پس هیراد کارتو فهمیدم ببین این قانونه که وقتی مرد احساس کنه زنش زیاد بهش میچسبه ازش دور میشه حالا فردا شب یه دوش بگیر موقع خواب بدون اینکه بهش بچسبی شروع کن لوسیون مالیدن به دست و پات موهاتم خشک و شونه کن بعدم بدون اینکه چیزی به روش بیاری بگو چقدر خستمو تخت بگیر بخواب البته این کارارو بدون بد اخلاقی انجام بده چون فکر میکنه میخوای لج بازی کنی بازم از اون ور صبح یه لبخند و صبح بخیر بدون چسبیدن بهش چند روز انجام بده مطمئنم جواب میده فقط این کارارو با خوش اخلاقی و در عین حال بی محلی انجام بده

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
اينم حرفيه،،،وليكن يكم پاستوريزه بوده،،كلا فقط كارش درس خوندن و كار كردنه،،،از اين حيث كه ارتباطش كم ...

خوبه ک دحتر بازی نکرده ایشالا ک فردا شب میاد بغلت میکنه

وای ما هم تخت ما ک طول و عرضش یکیه دومتره واسش خوشخواب گیر نیوردیم 180گرفتیم ی طرفش خالیه چیز میز گز ...

ما کلا قاطی داریم و به همین علت رو خوشخواب بزرگ نمیتونم بخابیم چون تکون میخوریم همدیگه رو بیدار میکنیم.😂 به همین دلیل دوتا خوشخواب گرفتیم که تکون خوردنی بیدار نشیم😊 

تظاهر میکنم به زندگی کردن

یچه من از این دردم بگم براتون شوهر من اولا خیلی خوب میخوابید دوران عقد حتی مادر شوهرم میگه این وقتی شب میخوابید صبح عمونجوری بود ولی اللن پدر منو در اورده شیا بااینکه باهاش با فاصله میخوابم ولی باز لنگاش طرف من یا پاهاشو میندازه روم یا دستشو میکنه تو دهن و دماغم ی شبم ک نزدیک بود خفم کنه ی بار هرچی گفتم قبول نکرد میپه من اروم میخوابم ی بار رفتم اب خوردم اومدم دیدم کل تختو اشغال کرده هر جوری مگاه میکردم میدیدم جا نیست من بخوابم عکسشو گرقتم صبح نشون دادم باز زیر بار نمیرفت 😂😂😂😂

[QUOTE=63243331]خوبه،،،گرميم،،من از اون گرمتر...[/QUOTEشبا موقع خواب لباس خواب بپوش  و موهاتو دورت بریز ی رژ خوشگل بزن و بی توجه بهش برو‌ تو جات بخواب مطمعن باش خودش میاد سمتت ،حتما حتما برای خوابت لباس خواب بپوش 

[QUOTE=63243331]خوبه،،،گرميم،،من از اون گرمتر...[/QUOTEشبا موقع خواب لباس خواب بپوش  و موهاتو د ...

اونجور بيشتر جذب رابطه جنسي ميشه تا بغل،،من مشكلم اينه كه با فاصله ازم ميخوابه..

رابطه جنسيمون اوكيه..

[QUOTE=63243331]خوبه،،،گرميم،،من از اون گرمتر...[/QUOTEشبا موقع خواب لباس خواب بپوش  و موهاتو د ...

من وقتی بخوام کرم بریزم موقع خواب خوشگل میکتم اخرشم ناکامش میزارم 😁