2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 254 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی تاپیک نزدی گل من؟مگه نمی دونی باید گزارش لحظه به لحظه بدی ما بطور فول اچ دی در جریان زندگیت ...

خخخخ عاشقتم ینی

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
خخخخ ماپشت میکنیم هیچی چون همش سرپتو دعوا داریم دوتا پتو داریم.شوهرم پتو رو کلا میکشه دور خودش میپیچ ...

چقد شبیه من و شوهرمه😐😑

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

ببخشید استارتر ولی نمیتونم تاپیک بزنم

بچه ها من امضامو عوض میکنم میزنم ذخیره تغیرات بازم همون امضا قبلیو نشون میده جریان چیه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
خب مردا نمیدونه چقدر زنا بغل کردنو اونم تو شب رو دوست دارن  یه بار امتحان کن و بهش بگو دوست دا ...

بهانه مياره..بهش گفتم...يا اگر قبول كنه زود خسته ميشه..قد يك ديقه فقط..بعد ميگه سرجات بخواب..

قبلش هم همين بود،،،هفته اول جراحيم كه كلا رفت جدا خوابيد

خب پس حتمانمیتونه راحت بخوابه ،از دوست داشتن یا نداشتن نیست که ،منم شوهرمو خیلی دوست دارم ولی اصلا نمیتونم تو بغلش بخوابم یکسره وول میخورم

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂