2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12241 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من اصلا پیشم نمیخوابه! چ برسه بخاد پشتش کنه! 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

خب اشکال نداره . منم تابستونا که هوا گرمه شوهرم قبل خواب بغلم نمیکنه  اخه هردومون بدنمون  گرمه وقتی بغل همیم زود عرق میکنیم اتیش میگیریم حالمون بد میشخ  البته بیشتر شوهرم به پشت خوابیدن پهلو خوابیدنش کاری ندارم نه اون نه من میگیم  هرجور که خوابمون میبره بخواببیم

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

خب مردا نمیدونه چقدر زنا بغل کردنو اونم تو شب رو دوست دارن 

یه بار امتحان کن و بهش بگو دوست داری شبا بغلش کنی و اینکه بهت حس ارامش میده 

اونوقت میبینی که اونم بی میل نیست

عزیزم بخاطر خودت گفته، مگه عمل نکردی؟  خب بنده خدا میترسه دیگه

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
منو همسرمم پشت به هم میخوابیم ولی خدا شاهده به ذهنم خطور نکرده بود تاپیک بزنم واسش😊

واسه چی تاپیک نزدی گل من؟مگه نمی دونی باید گزارش لحظه به لحظه بدی ما بطور فول اچ دی در جریان زندگیت باشیم؟😂

خخخخ ماپشت میکنیم هیچی چون همش سرپتو دعوا داریم دوتا پتو داریم.شوهرم پتو رو کلا میکشه دور خودش میپیچه بعدم بشکل اریب روی تخت میخابه منم ترجیح میدم بره اونورتر

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر