یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگو منو یاد جراحی دندون عقلم انداختی. دردش بستگی به مدل دندونت داره. شوهرم یه روزه دردش رفت ولی مال من چون بخیم زیاد خورد تا یه هفته درد داشتم تا یه ماه ورم الانم که 7 ماه ازش میگذره یه طرف زبونم بی حسه البته گفتن به مرور خوب میشه. دو تا از دندون عقلام از دو طرف جراحی کردم نا گفته نماند جز عجایبم بود هر دکتری میدید تعجب می کرد فقط یه فوق تخصص تونست جراحیش کنه ولی اکثرا زود خوب میشن دردشم زیاد نیست
مال من هنوز درنيومده بود دكتربيشورگفت جراحي كن فايده نداره فشارمياره به بقيه ي دندونات شوهرمم گفت راست ميگه دكترمنم قبول كردم انقد نازبوددندونم هنوزم دارمش تو جعبه جواهرات مال من يه هفته بعدش كامل خوب شد دردشم دوسه هفته اي خوب شد
يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین