2777
2789
عنوان

دلم عین ماه خونین خونه

71 بازدید | 4 پست

کاش سفید بودم کاش چشمام درشت تر بود کاش حداقل مث قبل بشم قیافم کاش میشد توپر تر بشم خدا ی نگاهی ب حال من کنه ب تنهایی من کنه ب اون عوضی هایی ک بامنت ودتحقیر نگام کردن ب بدترین شکل عذابشون بده کاش تقدیر دیگه ایی داشتم دختر دیگه ایی بودم ک تو زندگیش همش خوش بود و نیمه گمشدش عاشقش میشد حق من اینهمه تنهایی وناراحتی نیس ک ۹ ساله میکشم کاش دلم ارامش بگیره ارزویی ریگ ندارم خدایی اگ هست چرا ب جوونی من رحم نمیکنه 

آبجی تو واقعا هیچ ایرادی نداری منتها اون آدمایی که اومدن توی زندگیت آدمای مریضی بودن نفهمیدن روح آدم باید زیبا باشه تو نباید به خاطر اون آدمای مریض خودتو اذیت کنی!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آبجی تو واقعا هیچ ایرادی نداری منتها اون آدمایی که اومدن توی زندگیت آدمای مریضی بودن نفهمیدن روح آدم ...

عذابم میده کسی ک حتی ازت پایین تر باشه ن لبخند بهش زدی حتی بیاد واست اخم وتخم بیاد فک کنه خاطر خواهشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذابم میده کسی ک حتی ازت پایین تر باشه ن لبخند بهش زدی حتی بیاد واست اخم وتخم بیاد فک کنه خاطر خواهش ...

به اینجور آدما اهمیت نده ؛ خدا میگه هیچ برتری وجود نداره جز با تقوا!

پس نه قیافه نه پول و نه هیچ چیز دیگه ای ملاک برتری نیست .

خودتو دوست داشته باش الان من هر روز خودمو توی آیینه میبینم سعی میکنم بیشتر خودمو دوست داشته باشم(:

چهره ی معمولی دارم ولی روز به روز مثبت تر میشم چون خودم تلاش کردم اعتماد به نفسمو بالا ببرم چونکه خدا همه رو زیبا آفریده (: