2777
2789
عنوان

گرمی و دمنوش چی پیشنهاد میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7326 بازدید | 62 پست
بعضیاشون واقعا جیب آدمو خالی میکنن.حواست باشه .میری پیششون یهویی درجا ۴۰۰تومن پول داروهاشونو میگیرن. ...

خوب من فقط طبع شناسی میخوام و دستور و میزان مصرف . درواقع درمانی نمیرم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیاشون واقعا جیب آدمو خالی میکنن.حواست باشه .میری پیششون یهویی درجا ۴۰۰تومن پول داروهاشونو میگیرن. ...

من هیچ وقت ۱۵۰ اومدم ندادم ،اصلا ویزیت نمی‌دم فقط پول داروها اونم بیشتر از ۴۰ ،۵۰ نشده تا حالا 

من ازدکترطب سنتی توشبکه ۳ طبیب شنیدم که دمنوش هاروهفته اس یکی یادوباربیشترمصرف نشه

والله همه میگن که چای سیاه نخورین. منم باید حتما جایگزین چیزی داشته باشم . در طول روز میخوام نوشیدنی گرم بخورم 

من یک دانشکده سمت دانشگاه تهران دیدم. ممنون پرس و جو میکنم میرم. من هرروز صبح خاکشیر میخورم یا با ص ...

سعی کنین توخوردن هرچیزی زیاده روی نکنین نترسین مثل طبای شیمیایی خیلی اثرگذارنیست 

منکه همش پیش طب سنتی بودم دکترمیگفت رعایت کنین ولی اگرم مصرفتون زیادبوده نگران نباشین

ولی برین پیش طب سنتی

تهران شما کی رو میشناسید؟

تهران نیستم اما اسم همین اقایونو سرچ کن مطب روش نوبت دهی برات میاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
والله همه میگن که چای سیاه نخورین. منم باید حتما جایگزین چیزی داشته باشم . در طول روز میخوام نوشیدنی ...

اره عزیزم چای کلاسردی داره وخوب نیست ولی درهفته اونم یکی دوبارجایگزین کنین اونم خیلی کمرنگ 

من هیچ وقت ۱۵۰ اومدم ندادم ،اصلا ویزیت نمی‌دم فقط پول داروها اونم بیشتر از ۴۰ ،۵۰ نشده تا حالا 

جای خوبی میری.. وگرنه دوبار تاحالا پیش دکترای مختلف رفتیم قیمتا به شدت بالا.

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
خوب من فقط طبع شناسی میخوام و دستور و میزان مصرف . درواقع درمانی نمیرم .

ببخشید من جواب میدم با اینکه دوستمون رو ریپلی کرددین ولی با توجه به اینکه ما اصول تغذیه صحیح رو اکثرا رعایت نکردیم همه دچار سو مزاج و غلبه مزاج دیگه بر بدن هستیم خصوصا صفرای سوخته ،اگر قرارهای برین اول بدنتون رو پاکسازی کنیم بعد خود به خود دستتون میاد چی برا طبعتون مناسبه چی نه

[QUOTE=63100940]جای خوبی میری.. وگرنه دوبار تاحالا پیش دکترای مختلف رفتیم قیمتا به شدت بالا.[/QUOTبله ،بسیار منصف هستن،تو اینستا یه پیج دارن ،البته من اینستا نصب نکردم ولی شاید بتونی کمک بگیریم از پیجشون ،ادرسش پیک سلامت ۹۷ هست 

نه ،چون سرکه خودش میزان سردیس غالبه 

😕من نمیدونم چی بخورم یکم گرمتر بشم... یکماهه سردی بهم غالب شده ..اشتها به چیزی هم ندارم با این هوای گرم. خاکشیر و تخم شربتی استفاده کنم خوبه؟گرم هستن؟

[QUOTE=63100940]جای خوبی میری.. وگرنه دوبار تاحالا پیش دکترای مختلف رفتیم قیمتا به شدت بالا.[/QUOTبل ...

ممنونم😊 تو کانالای گیاهی هم عضو هستم مطلب زیاد میخونم اما متاسفانه خیلی چیزا اثر خوبی نداشته برام

😕من نمیدونم چی بخورم یکم گرمتر بشم... یکماهه سردی بهم غالب شده ..اشتها به چیزی هم ندارم با این هوای ...

صبح ناشتا دو قاشق ترنجبین رو دم کن تو یه لیوان آب ،چند بار صاف کن بعد دو قاشق غذاخوری خاکشیر و یه قاشق خرفه رو بریز توش ،بزار یکم بمونه بعد بخوریم و تا ۴۵ دقیقه چیزی نخورین،این یه منضج عام هست و گرمی و تری رو هر دو داره 

وای الان دیدم خاکشیر و تخم شربتی سرد هستن...خب وقتی تابستون بیشتر استفاده میشه معلومه طبعش سرده😂 منو بگو با این وضعم خاکشیر میخوردم چندروز صبح البته بخاطر پاکسازی کبد میخوردم

ممنونم😊 تو کانالای گیاهی هم عضو هستم مطلب زیاد میخونم اما متاسفانه خیلی چیزا اثر خوبی نداشته برام

یه کانال هست تو تل ،پیشگیری و سلامتی با پیک شفا ،جواب میده سوالات رو ،ویس میزارن ،همون طبیبی هستن که خودم پیشش میرم ،عالین عالی