2777
2789
عنوان

گرمی و دمنوش چی پیشنهاد میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7326 بازدید | 62 پست
سلام.از بین برنده ی بلغم و سودا چی پیشنهاد میکنین؟

سلام عزیزبنظرم برین پیش یه وکترطب سنتی یااسلامی خیلی اثرگذاره

من رفتم طبعم عوض شدخداروشکر چون اونادمنوشای مخصوص پیشنهادمیدن بایدترکیب کنین

من ترکیب گل محمدی وپدرریشه کاسنی وپودردانه فولوس وبرگ سنا.ایناروترکیب وپودکردم بعددم میکردم میخوردم ولی شمابرین بادکترطب صحبت کنیدبراطبعتون

دارو ؟ مثلا نمیشه کلا دم نوش خورد ؟؟

میشه ولی بازم باید با طب سنتیا مشورت کرد مثلا ی حدی از گل گاوزبون تو هفته مجازه یا زعفرون سیاه دونه....

هم اینکه مزاج خودتم خیلی مهمه حتما برو پیش ی دکتر طب سنتی اگ میخوای دمنوش استفاده کنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزبنظرم برین پیش یه وکترطب سنتی یااسلامی خیلی اثرگذاره من رفتم طبعم عوض شدخداروشکر چون اوناد ...

کجا برم ؟ دکترن ؟

دیروز بابونه و گل گاوزبان خریدم. ولی مقدار و تعداد دفعات رو نمیدونم 

مزاج پایه مهمه ،برا سودا ماالجبن خیلی خوبه 

من یک مدت تو زمینه علمی طب سنتی رو مقالات کار کردم . میدونم خیلی تخصصی هست ولی نسبت به خودم و این علم دانشی ندارم که کمکم کنه. یک متخصص میخوام که مثل دکتر تجویز کنه واسم. 

مزاج پایه مهمه ،برا سودا ماالجبن خیلی خوبه 

من میدونم فعلا به شدت بلغمی و سودایی شدم.. ماء الجبن ندارم الان.به جاش سرکه سیب میشه خورد؟یعنی میخوام از همین لحظه به خودم برسم😁

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
این رو میشه هر روز خورد!! جایی هست که ادم بره و براش براساس ساختار بدنش دستور مثلا هفتگی یا ماهانه ...

بله عزیزم میشه هروز یه لیوان خورد ماکه خیلی راضی هستیم

اره عزیزم یه دکترطب سنتی بروبهت میگن متناسب باطبع بدنت چه دمنوشی بخوری ولی این دمنوشاخوبن مصرفش ضرری نداره فقط بهتره دمنوش ها هفته ای یکی یادوبارخورده بشه من درروز تنوع میدم دمنوش هارووالان هم گرمه شربت باعرق نعناو.... که مخلوط باخاک شیروخرفه وتخم شربتی هست درست میکنم خوبه

خرفه که مخصوص زنانه بخصوص برای داخلی مثل رحمشون

میشه ولی بازم باید با طب سنتیا مشورت کرد مثلا ی حدی از گل گاوزبون تو هفته مجازه یا زعفرون سیاه دونه. ...

درسته. دکترای طب سنتی هرجایی هست ؟ یا باید کلینیک شون رفت؟

کجا برم ؟ دکترن ؟ دیروز بابونه و گل گاوزبان خریدم. ولی مقدار و تعداد دفعات رو نمیدونم 

با توجه به اینکه میگی مزاج ت گرم هست مصرف نکن سر خود ،ممکنه مزاج پایه تون چیز دیگه ای باشه و مثلاً صفرا به بدن تون غالب شده باشه ،تا پاکسازی نشه و بدن در حالت طبیعی قرار میگیره مضر هست ولی مفید نیست 

کجا برم ؟ دکترن ؟ دیروز بابونه و گل گاوزبان خریدم. ولی مقدار و تعداد دفعات رو نمیدونم 

بله عزیزم دکترطب سنتین

ازدوستان تومحل زندگیتون پرس وجوکنین خوبشو برین

توتهران من توبیمارستان نجمیه یکی که شاگرداقای روازاده بودیباررفتم ولی چون سمتای هشتگردیم دیگه نرفتم 

بعضیاشون واقعا جیب آدمو خالی میکنن.حواست باشه .میری پیششون یهویی درجا ۴۰۰تومن پول داروهاشونو میگیرن... مثلا یه داروش که ترکیب چندگیاهه تویه ظرف کوچولووو قیمتش ۱۵۰ تومن

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

معمولا تو هر شهری ی دکتر طب سنتی معروف با شماره نظام پزشکی ک عمومی بوده هست اما اگه حساسی از دکترای شهرای بزرگتر مثل قم مشهد تهران نوبت بگیر اقای تبریزیان خیراندیش روازاده ضیاء...

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بله عزیزم دکترطب سنتین ازدوستان تومحل زندگیتون پرس وجوکنین خوبشو برین توتهران من توبیمارستان نجمیه ...

من یک دانشکده سمت دانشگاه تهران دیدم. ممنون پرس و جو میکنم میرم.

من هرروز صبح خاکشیر میخورم یا با صبحونه سیاهدونه .

حالا اینجوری گفتین یکم ترسیدم.