2777
2789
عنوان

گرمی و دمنوش چی پیشنهاد میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7326 بازدید | 62 پست
صبح ناشتا دو قاشق ترنجبین رو دم کن تو یه لیوان آب ،چند بار صاف کن بعد دو قاشق غذاخوری خاکشیر و یه قا ...

باید برم ترنجبین بخرم.تاحالا ندیدم نمیدونم چیه.البته شیره هم خوبه 

ممنون از راهنماییتون

استارتر ببخشید 😄

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید برم ترنجبین بخرم.تاحالا ندیدم نمیدونم چیه.البته شیره هم خوبه  ممنون از راهنماییتون استار ...

فقط ببین اشغال نندازه بهتون ها اگه میتونی سه شیره بخوره خیلی خوبه ،روزی یه بارم عالیه ،بچه های من تا حالا آهن نخوردن نمیدونن چیه ،همش سه شیره ،برا خانما میزان خونی که بدن از دست میده به بهترین حالت جبران میشه ،موفق و سلامت باشی

یه کانال هست تو تل ،پیشگیری و سلامتی با پیک شفا ،جواب میده سوالات رو ،ویس میزارن ،همون طبیبی هستن که ...

ادرس کانالشو میدین؟ تو نت دیدم ادرس صفحه شخصیشون بود

فقط ببین اشغال نندازه بهتون ها اگه میتونی سه شیره بخوره خیلی خوبه ،روزی یه بارم عالیه ،بچه های من تا ...

ممنون.اره درست میگین خواص شیره رو به چشم دیدم.مرسی

ندارم عزیزم ،قبلا عضو بودم ،اسم کانالش همون بود که براتون فرستادم ،اگر تونستم لینکشو پیدا کنم براتون ...

تشکر بیشتر میگردم.ممنون برام وقت گذاشتی عزیزم

من میدونم فعلا به شدت بلغمی و سودایی شدم.. ماء الجبن ندارم الان.به جاش سرکه سیب میشه خورد؟یعنی میخوا ...

یکی از داروهای بسیار مفید برای سودا نیز آب پنیر به همراه افتیمون است.
روش تهیه: ۲ لیوان شیر را بجوشانید و در زمان نزدیک به جوش، قبل از آنکه بجوشد و سر ریز شود، دو  قاشق افتیمون را در یک پارچه بسته و ۵ بار به مدت هر بار  ۳۰ ثانیه در شیر زده شود.
سپس در زمان جوش نیز یک قاشق سرکه خانگی به آن بزنید تا شیر ببرد. شعله را خاموش کنید و یک ساعت بعد آنرا صاف کنید، مایع حاصله را آب پنیر می گویند. (شرح کامل در سایت تحت عنوان دستور تهیه ماء الجبن درج شده است)
هر روز صبح ناشتا یک لیوان از این آب پنیر را میل کنند. این درمان را ممکن است لازم باشد تا ۶ ماه مصرف کنند.

یکی از داروهای بسیار مفید برای سودا نیز آب پنیر به همراه افتیمون است. روش تهیه: ۲ لیوان شیر را بجوشا ...

اره عزیزم خوندم توی نت این مطلب رو.فقط تعجب کردم یعنی همین اب پنیر خودمون که توش پنیر میذاریم؟؟ فکر نکنم همین باشه چون پنیر سرده طبعش!

برای سردی دمنوش اسطوخودوس عالیه مخصوصاشب. جاروی مغزهم بهش میگن.

یعنی جارو کردن سودای مغز؟اسطخدوس خیلی بوی قوی داره سخته خوردنش