من چندسال پیش بازاریاب بودم.کارت تبلیغاتی بود کارم.رفتم یه مغازه پارچه فروشی خودمو معرفی کردم گفتم این کارتای شرکته.ببینیدشون اگر مایلید.شاگرد مغازه ازم گرفتشون و تک تک داشت نگاشون میکرد.چندتا مشتری هم بودن داشتن نگاه میکردن.صاحب مغازه یه آقای میانسال بودکارتا رو از پسره کشید انداخت جلوم همشؤن ریختن گفت برو بیرون نمیخوایم با حالت داد.همه برگشتن نگام کردن.تا خم شدم و برشون داشتم بغضم گرفت ولی به رو خودم نیوردم.الان کارخوب پیدا کردم.خیلی دلم میخواد تلافی کنم حال مردکو بگیرم.اون موقع خیلی کم خجالتی بودم کاری به ذهنم نرسید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یا ابلفضل خوبه میگی چند سال پیش،میدونم شاید غرورت بد شکسته ولی بسپارش دسته خدا بد غرورشو مبشکنه،مگه دیوانه ایی خودتو درگیر اون بی شخصیت بی همه چیز میکنی
برو خودتو معرفی کن بگو ازت ممنونم بخاطر رفتار دور از شخصیت اون روزت من تمام تلاشم رو کردم و الان تو جایگاهه خوبی هستم تا مجبور نباشم به خاطر یه لقمه نون حلال جلو بی وجدانی مثل تو سر خم کنم
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.