2777
2789
عنوان

چندسال پیش یکی جلو همه غرورمو بد شکوند.خب؟ الآن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست

بابا بی خیال اینا میشه تجربه

شوهرمن الان ده تا کارگر براش کار میکنه ۱۵سال میش خودش کارگر بوده بود میگفت یه بار صاحب کار خورشت بامیه گذاشته بود من گفتم دوست ندارم داد زد کارگر این اداها هنوز هنوزه تو ذهنشه این حرف

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
شاید اون موقع ک دلت شکسته خدا توجه ای کرد تو کار الان موقع شدی هیچ کارش نداشته باش گذشت از بزرگانه

موفق 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی شک خدا جواب اون مردومیده

بزار منتقم اصلی کارشو بکنه،تو کاری نکن،شاید به خاطرسکوتی کردی وخجالتی که نشان از اصالته توعه وجواب کاره زشت مردو ندادی خداالان  برات کاره خوب جور کرده

پس بازم سکوت کن ومطمئن باش خدا میبیند

تجربه به من نشون داده که اون آدم اصلا الان تو رو و کاری که باهات کرده رو یادش نیست

بری بخوای کاری کنی و حرفی بزنی مطمئن باش بدتر میکنه و باز این چرخه ادامه پیدا میکنه

بهترین کار اینه که بسپریش به دست سرنوشت

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
بابا بی خیال اینا میشه تجربه شوهرمن الان ده تا کارگر براش کار میکنه ۱۵سال میش خودش کارگر بوده بود م ...

وا مگه کارگر آدم نیست. اینجور افراد تازه به دوران رسیدن که خودشونو تو ابرا میبینن

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
وا مگه کارگر آدم نیست. اینجور افراد تازه به دوران رسیدن که خودشونو تو ابرا میبینن

نمیدونم والا الان با اینکه چند سال گذشته میگه زنه به من اینجور گفت ولی خوب به فکر انتقام از اون نبوده خودش بالا کشید 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

درسته رفتارش درست نبوده ولی اینکه چندسال کینشو تو دلت نگه داشتی الان میخوای جبران کنی اصلا درست نیست

درمورد چیزای بهتری تو زندگیت پیگیر باش نه این کارای بی فایده

تینکربلم🤐ناجوانمردانه معلق شدم🤕

خدایی ک من میشناسم هیچ کسی رو نمی ذاره از اعمالش مفت در بره همه رو در حد و حرفش عذاب میده ولی ما نمی بینیم فک میکنیم داره واسه خودش راس میگرده دوس دارم الان پیش اون آقا بری و در دلش و باز کنه این قد از گرفتاریا و بد بیدارباش برات بگه ک دلت براش بسوز و تازه ن تنها سرد بشی از تلافی دوس داری کمکش هم بکنی 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند

میری دم مغازش یه سری پارچه میبینی تو ساعت شلوغ بعد که دیدی میگی پول نداری ببند در مغازتو چیهاین اشغالا میدی دست مردم دفعه قبل هم همینو گفتی تمام پارچه هات پوسیده بود بنداز رو میز بیا، خوبه؟! 

راه دومت هم اینه که فکر کن وجود نداره حوصله داریا 

استارتر دوست عزیز

خدا به موقع جوابشو میده

چند سال پیش شوهرم تو کار لباس بود ورشکست شد و من با وجود بچه کوچیک مجبور شدم برم سرکار ....

زنداداشم چند بار با تیکه و سرکوفت گفت من دوست ندارم زن کار کنه و.... لب تر کنم تراول تو کیفمه و.... کلی حرفای دیگه 

قبلا هم  موقع ازدواجمم کلی سنگ انداخته بود وکاری کردن که داشت همه چی بهم میخورد....

من چون پدرم فوت کرده بود و تک دختر بودم مادرم میخواست برام سنگ تموم بذاره و موقع جهاز خریدن مادرمو خیلی اذیت کردن وخلاصه هر کاری میتونستن موقع ازدواج منو و بعدش کردن...

من با وجود ناراحتی خودمو مشتاق کارم نشون میدادم و اصلا به روم نمیاوردم 

چند سال گذشت شوهرم یه کار خیلی خوب با حقوق خیلی عالی که اصلا تو ذهنمونم نمیگنجید براش جور شد و تمام بدهیاشو داد و ماشینشو که فروخته بود خرید و خونه خریدیم و خلاصه یه معجزه شد تو زندگیمون خداروشکر

الان دختر یکی یدونه داداشم شوهر کرده بگذریم که داداشم با اون وضع مالی و موقعیت عالی و اون همه ادعای زنداداشم چه دامادی گیرش اومده...

دخترشم الان داره میره سرکار بلاجبار 

با وجود اینکه زنداداشم مریضه و احتیاج به مراقبت داره و باید دخترش پیشش باشه

دختری که انگار از دماغ فیل افتاده بود...

خلاصه چوب خدا صدا نداره

زمین گرده 

من همیشه از خدا خواستم اگه کسی بهم ظلم کرد خودش یه جوری یه جایی بهش بفهمونه که تقاص کدوم کارشو داره میده 

منم نفهمیدم و ندیدم مهم نیست خودش بفهمه کافیه....

خدایا شکرت