الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بودنشو میدونم هست اما با بعضی کاراش موافق نیستم و رو مخمه قوه اختیار بدی به بندت بعد مجازاتش ...
عزیزم قوه اختیار داده و فرموده این راه خوبه این راه بده تو هر کدوم رو میخوای برو دنیا داشته باشی آخرت نداری ولی میتونی هم آخرت داشته باشی هم دنیایی خوبی مثل یه بچه تو بهش راه خوب و بد رو یاد میدی که اگه درس خوند به جایی میرسه و اگه نخوند سواد نداره و اون وقت شماتتش میکنی که من راه رو نشونت دادم
خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نه واقعا ببین ی مادر خودش ی مخلوقه اما وقتی ی بچه رو دنیا میارع از هرچیزی بهترینشو برا همون ی خلقت ...
خداوند هم هیچوقت بد یه بنده رو نمیخواد به نظرم هر کسی هم دست به سویش بلند کنه مطمئنا بدون جواب و روی خوش نمیمونه مادر هم برای ایمن بودن بچه از بیماری واکسن میزنه که از نظر بچه کاملاااااااا یه حرکت ظالمانه اس
خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم