2777
2789
عنوان

حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبیه نمیکنه؟؟ پس جهنم واسه چیه؟؟

اگه جهنم نبود عدالت خداوند زیر سوال میرفت هرکسی سهمی تو زندگی داره وقتی کسی سهم شمارو میگیره و شما نمی تونین کاری کنین همینجوری ولش میکنین؟؟؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بحث جبر و اختیار خیلی بحث پیچیده ای هست. ادم اگه تونایی تجزیه و تحلیل نداشته باشه و وارد یکسری بحث ه ...

اره

من ی زمانی خیلی گیر داده بودم ب این چیزا

اما ی حدیث قدسی خوندم ک حتی خوده خداهم گفته درمورد ماهیت یا همون وجود من زیاد جستجو نکنین

بودنشو میدونم هست  اما با بعضی کاراش موافق نیستم و رو مخمه قوه اختیار بدی به بندت بعد مجازاتش ...

عزیزم قوه اختیار داده و فرموده این راه خوبه این راه بده تو هر کدوم رو میخوای برو دنیا داشته باشی آخرت نداری ولی میتونی هم آخرت داشته باشی هم دنیایی خوبی مثل یه بچه تو بهش راه خوب و بد رو یاد میدی که اگه درس خوند به جایی میرسه و اگه نخوند سواد نداره و اون وقت شماتتش میکنی که من راه رو نشونت دادم

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
شاید تا وارد نشی توان تحلیلو نشه بدست اورد

اگه توانش رو داری در موردش مطالعه کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه جهنم چهره همون گناهانی که خودمون انتخاب کردیم انجامشون بدیم

پس نمیشه گفت قوه انتخاب واختیار داریم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
تنبیه نمیکنه؟؟ پس جهنم واسه چیه؟؟

در واقع جهنم نتیجه ی اعمال خود ماست

ما توی آخرت به بحثی داریم به اسم تجسم خودعمل

که باطن اعمال در اون دنیا به صورت زشت یا زیبا،لذت یا درداور مجسم میشن

مثلا کسی که مال یتیم رو میخوره،اگه باطن عملش آشکار بشه همه می بینن که اون در حال خوردن آتشه

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
اگه جهنم نبود عدالت خداوند زیر سوال میرفت هرکسی سهمی تو زندگی داره وقتی کسی سهم شمارو میگیره و شما ن ...

توی همین دنیا هم میشه تسویه حساب کرد

نیاز به جهنم نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

چرا؟

خدا به ما اختیار داده

اگه اختیار رو از انسان بگیری که دیگه انسان نیست

تمام ماهیت انسان در اختیارش هست

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  

ما خودمون انتخاب میکنیم چه کاریو انجام بدیم یا چه حرفیو بزنیم این قدرت اختیاره

و برای درست حرف زدن و درست انتخاب کردن عقل داریم

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
نه واقعا ببین ی مادر خودش ی مخلوقه اما وقتی ی بچه رو دنیا میارع از هرچیزی بهترینشو برا همون ی خلقت ...

خداوند هم هیچوقت بد یه بنده رو نمیخواد به نظرم هر کسی هم دست به سویش بلند کنه مطمئنا بدون جواب و روی خوش نمیمونه مادر هم برای ایمن بودن بچه از بیماری واکسن میزنه که از نظر بچه کاملاااااااا یه حرکت ظالمانه اس

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
چرا؟ خدا به ما اختیار داده اگه اختیار رو از انسان بگیری که دیگه انسان نیست تمام ماهیت انسان در اخ ...

پس نباید مجازاتش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40