2777
2789
عنوان

مردها باعث کاهش عزت نفسم شدن

299 بازدید | 31 پست

بارها تو روابط تحقیر شدم کوچیک شدم افراد مختلف فریبم دادن احساس ارزشمندیمو گرفتن الان یکساله با هیچ مردی وارد ارتباط و ادامه دادن  و.. نشدم شاید قرار گذاشتم برای آشنایی و ازدواج که بیشتر از یکی دو روز ادامه ندادم

خیلی میترسم عزت نفسمو تخریب میکنن باعث میشن خودمو کم و کوچیک و بی ارزش ببینم مخصوصا وقتی که پیشنهاد رابطه ج میدن احساس میکنم خیلی حقیر شدم 

شما چیکار میکنیدوقتی این پیشنهادهارو از سمت مردها می‌شنوید آیا بهتون برمیخوره احساس کوچیک بودن میکنید ؟چجوری این احساس بی ارزشی واضطرابو مدیریت میکنید

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با هر مردی صحبت نکن اکثریت دنبال همینن راه حلش همین دور شدن از این فضا ها و رسیدن به خودت و وقتی ...

خب پس چیکار کنم

۳۶ سالمه

کسی دوست و فامیل ندارم مورد معرفی کنید

مجبور میشم خودم آشنا شم

میفتم مدام تو تله شکست های عاطفی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اینکه توی دوستی همچین چیزی بشنوی چیز عجیبی نیست ۹۹ درصد مردان برای اینکه بدون نیاز به ازدواج نیازشونو بر طرف کنند میرن سمت دوستی بعضیا منتها رک میگن ما قصد ازدواج نداریم اکثرا هم الکی میگن آشنا بشیم تا ببینیم چی پیش میاد 

اینو از هم‌دانشگاهی هامم شنیدم که براشون پیش اومده در صورتیکه دختر های زیبا و خوبی هم بودن 

نظر من اینه که کلا دختر وارد رابطه ی دوستی با پسر نشه 

مگر اینکه طرف مقابل واقعا قصد جدی داشته باشه و آشنایی برای ازدواج که در اون صورت هم پسر با خانواده ی خودش در میون می‌ذاره و هم با خانواده ی خوده دختر 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
وقتی پیشنهاد و قبول نکنی و رد کنی چرا باید حس بی ارزش بودن کنیاتفاقا به خودت افتخار کنکسی که قبول کن ...

آخه با خودم میگم چجوری جرئت کرد به من همچین پیشنهادی داد مگه من چه مشکلی داشتم که تونست بخودش اجازه بده

خودت هم اعتماد بنفست پایینه 

نمیشه گفت همیشه اونها مقصرند

بعدشم حتما هنوز وقتش نشده 

آدم درست و حسابی همون اول آشنایی وارد این مسائل نمیشه اگر شد باید بندازیش دور 

ناراحت شدن نداره

مردها همینن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

اینکه توی دوستی همچین چیزی بشنوی چیز عجیبی نیست ۹۹ درصد مردان برای اینکه بدون نیاز به ازدواج نیازشون ...

من خانواده ای ندارم تک و تنها زندگی میکنم مجبوری وارد آشنایی میشم که با یکی ازدواج کنم ولی این حرفارو میشنوم

خب پس چیکار کنم۳۶ سالمهکسی دوست و فامیل ندارم مورد معرفی کنیدمجبور میشم خودم آشنا شممیفتم مدام تو تل ...

الان بیشتر نرن تا مرد مواظب باش،

ولی از دیشب ما متاهلا داریم از شوهر منالیم خوشبحالت نداری

آخه با خودم میگم چجوری جرئت کرد به من همچین پیشنهادی داد مگه من چه مشکلی داشتم که تونست بخودش اجازه ...

مشکل از شما نیست

مردا فقط رابطه میخوان . مغزشون فقط واسه همین چیزا کار میکنه

آدم تو این دوره اگه بتونه مستقل باشه . بهتره با مردا ارتباط نگیره حتی ازدواج

خودت هم اعتماد بنفست پایینه نمیشه گفت همیشه اونها مقصرندبعدشم حتما هنوز وقتش نشده آدم درست و حسابی ه ...

می‌دونی آخه همیشه خودمو مقصر میدونم

چون از اول تو جامعه گفتن مقصر ما زنها هستیم وقتی هر پیشنهاد کثیفی بشنویم، منم خودکار خودمو توبیخ میکنم 

هیچوقت انگشت اتهام به سراغ اون مرد خانواده خراب که خواهر و مادرش اینکاره ن دراز نمیشه تو این فرهنگ و جامعه 

الان بیشتر نرن تا مرد مواظب باش،ولی از دیشب ما متاهلا داریم از شوهر منالیم خوشبحالت نداری

آخه تو انزوای کامل هستم تاپیکای قبلیم هست