2777
2789
عنوان

حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 64 پست
خدا به وسیله ی قرآن و پیامبران راه خوشبختی و سعادت رو به ما نشون داده و نتیجه ی هرعملی رو هم برای م ...

حرفتو قبول ندارم دوست عزیز.اگه حکم نجاست سگ برای ضررشه پس چرا این همه خارجیا یا خیلیا داخل کشور سگ دارن که حتی تو رختخوابشونم میخوابه ولی هیچیشون نمیشه صد سالم عمر میکنن.

در مورد حجاب هم آیا این عدالته که اگه یک تار موی زن بیرون باشه اون دنیا از اون تار مو آویزون میشه؟؟

یا در مورد قانون ازدواج،به زن حس مالکیت شدید داده نسبت به همسرش و به مرد اجازه چند همسری!!!

به نظرتون خدا سادسیم آرار دادن بنده هاشو داره یا مشگل از جای دیگه ست؟؟؟؟

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفتو قبول ندارم دوست عزیز.اگه حکم نجاست سگ برای ضررشه پس چرا این همه خارجیا یا خیلیا داخل کشور سگ د ...

شما چه قبول کنید چه قبول نکنید،داخل بدن سگ میکروب هست و باعث بیماری میشه و با هیچگونه واکسنی هم مهار نمیشه.

بسی جای تاسف داره که کسی سگ رو وارد رختخوابش میکنه😑

حجاب هم دلایل بسیاری داره و به این خاطر که زن گوهر وجودی بسیار با ارزشی داره،خدا حکم حجاب رو برای زن واجب کرده تا زن که انقدر در نظر خداوند با ارزشه،بازیچه ی دست هوسبازان قرار نگیره

من تو پست قبلی هم توضیح دادم که خداوند به خاطر رعایت نکردن بعضی احکام مجازات سختی قرار داده تا ما به خاطر ترس از عاقبت کار،از اون دور بشیم در حالی که دور شدن از اون گناه،نتایج خوبی برای ما داره که شاید در فهم ما نگنجه

در مورد چند همسری هم اگه بخواین مقاله بهتون معرفی میکنم بخونین چون اگه بخوام توضیح بدم،مطلب طولانی و خسته کننده میشه

من فکر میکنم درست نیست راجع به خدا اینطوری حرف بزنین چون ما حکمت خیلی از احکام خدا رو نمی دونیم

و در آخر اینکه رسیدن به بهشت جاودان سختی های داره که هرکس طالب اون هست،باید این سختی ها رو هم تحمل کنه

نابرده رنج،گنج میسر نمی شود

برای شادی روح مادربزرگ عزیزم صلوات بفرستین    خیلی ممنون  
شما چه قبول کنید چه قبول نکنید،داخل بدن سگ میکروب هست و باعث بیماری میشه و با هیچگونه واکسنی هم مهار ...

ازتون ایراد نمیگیرم دوست عزیز.بهتون برنخوره من فقط خودمو میگم به بقبه کاری ندارم.

این حرفا دقیقا حرفایی هست که تا دو سال پیش عمری خودمو باهاشون گول زدم.بعدش با کلی تحقیق و تفحس فهمیدم همشون فقط توجیه یه عده هستن همین.حالا فقط حسرت سالهای گذشته رو میخورم که با جهل خراب شد و سعی میکنم از بقیه روزای عمرم لذت ببرم.

دوستان من نمیگم همتون راه من و برید.ولی شما رو به خدا قسم میدم هیچ حرفی رو با توجیه اینکه خدا خواسته و ما حکمتشو نمیدونیم قبول نکنین.خدا انقدر زورگو نیست که بنده هاش دستور بده بدون این که علتشو بگه و ازش بخواد به زور مجازات ازش اطاعت کنه.خدا مهربونتر و عاقلتر از این حرفاست.