2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانماي مذهبي بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 106 پست
حق با شماس  كلا تو اين اوضاع تربيت بچه همه جاي دنيا سخته واقعا😭😢

یه موضوع دیگه اینکه

من اینو از زبان یه آقا شنیدم

حجاب نیمه  ( مانتو جلو باز و  شلوار کوتاه و ...) برای یه مرد  اذیت کننده تر از

بی حجابی کامله 

فقط نقل کردم  صحبت یه آقا رو البته

شخصا نظری در این سایت  در  این  رابطه نمیدم  ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه عزيزم بستگي به خودت داره اينكه چقدر محكمي................. من چهارساله امريكا زندگي ميكنم مانتوي ...

عزیزم شما با مدرک دیپلم چجوری رفتی آمریکا؟

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه موضوع دیگه اینکه من اینو از زبان یه آقا شنیدم حجاب نیمه  ( مانتو جلو باز و  شلوار کوت ...

فكر كنم نظر اقايون متفاوته 😂سليقه ايه 

ولي واقعا بعضيا با پايين تنه خيلي چاق دامن كوتاه يا شلوارك  ميپوشيدن من توجهم خياي جلب ميشد 

واي ب حال مرداي بيچاره 

ولي واقعا اوضاع ايرانم با بيحجابي چندان فرقي نداره 

بلكن بدترم هست  

عزیزم شما با مدرک دیپلم چجوری رفتی آمریکا؟

اتفاقا تحصيلكرده هارو خيلي سخت تر ميگيرن 

چون مثلا رشته پزشكي با جون ادم سروكار داره اونام خيلي برا به پزشك سخت گيري ميكنن 

ولي يكي پولشو داره ميخواد بره اونجا كار ازاد راه بندازه اون راحت تر ميره 

هععععي

خب عزیزم خونه خودت که میتونی شلنگ بزاری😂😂😂

خونه خودمون كه منظورم نبست 

مثلا شيفت بيست و چار ساعته بيمارستان باشم 

يا اگه مطب برم هست ساعت در روز 

خريد بخوام برم 

مهموني خونه اقوام برم 

و ...

اتفاقا تحصيلكرده هارو خيلي سخت تر ميگيرن  چون مثلا رشته پزشكي با جون ادم سروكار داره اونام خيل ...

چی بگم پایینتر از لیسانس رو اصلا راه نمیدن جالبه برام ایشون چجوری رفتن

در جهانم همه چیز نیکوست 💕💕💕
ممنونم از راهنماييت عزيزم  منم اصلا اين مدل زندگيو نميپسندم  اصل حجاب برا ديده نشدن و كم ...

من ادم مذهبی نیستم و همین اول عذر میخوام اگه حرفام ناراحتتون کرد

من یه دختر نوجوان هستم چرا من نباید دیده بشم من هم مثل پسران همسن خودم انسان هستم و علاقه دارم دیده بشم و بهم توجه بشه (منظور توجه چند تا جوون چشم درییده و لاابالی نیس) از لحاظ اجتماعی میگم چه مشکلی داره که یک خانم با حجاب عکس هاش رو در شبکه های اجتماعی منتشر کنه اینطور که شما میگید یعنی تمام کسانی که توی ایران حرفه بازیگری رو انتخاب کردن گناهکار هستن توضیحتون چیه ؟ (لطفا با حوصله منطق و دلیل به من پاسخ بدید و ذهنم رو نسبت به افراد مذهبی آلوده و بدگمان نکنید باتشکر)

خونه خودمون كه منظورم نبست  مثلا شيفت بيست و چار ساعته بيمارستان باشم  يا اگه مطب برم هس ...

اها😂😂😂برا خودت افتابه بزار تو محل کارت😂😂😂

اتفاقا یه اقایی هست کارتونیسته -مهدی احمدیان-اون همیشه تو محل کارش با خودش اب معدنی میبره

تو اینستاش تعریف کرده خاطراتش رو با این قضیه

من ادم مذهبی نیستم و همین اول عذر میخوام اگه حرفام ناراحتتون کرد من یه دختر نوجوان هستم چرا من نبای ...

عزيزم من با خيلي از كسايي كه حجاب ندارن دوستم و اونا رو ادم هاي خيلي شريفي مي دونم و معتقدم شايد اون دنيا جايگاه بهتري از من داشته باشن خيلياشون 

اين خانم رو قضاوت نميكنم 

ايشون هم شايد قلبا از من بهتر باشه و مقامش پيش خدا خيلي از من بالاتر باشه 

من اين مدل زندگي رو برا خودم نميپسندم 

ضمن اينكه من قبلا هم خودم بي حجاب بودم 

من از اين بحثا خاطره خوبي ندارم 

اول تاپيك هم خواهش كردم  اگر عقايد متفاوته كسي نياد كه بحثي صورت نگيره 

دوره اي كه بيحجاب بودم با هزاران نفر بحث كردم 

بعدش خودم با يه سري كارا و رفتارا ،،،، به اين نتيجه رسيدم كه حجاب بهتره 

پس معتقدم با بحث نميشه كسي رو متقاعد كرد

ممنونم كه شما هم به عقايد ما احترام ميذاريد😍😍😘😘

من ادم مذهبی نیستم و همین اول عذر میخوام اگه حرفام ناراحتتون کرد من یه دختر نوجوان هستم چرا من نبای ...

عزیزم من یک زن محجبه هستم و ۵خواهر دارم که محجبه هستن

بنده خودم دبیرم و از نطر ارتباط اجتماعی خیلی موفقم

حتی با خانم های بد حجاب تو مترو و اینا هم دوست میشم😁

خواهرام یکی استاده یکیش مدیر مدرسه غیرانتفاعیه یکیش تو فرهنگسرای شهرمون مشغولیه و...

هیچ وقت حجاب باعث نمیشه کسی توی اجتماع دیده نشه

و درباره گذاشتن عکس توی صفحه های اجتماعی

من خودم پیج اینستا با فالوور بالا دارم

چند بار عکس خودم رو گذاشتم و یه عده افراد بی ادب حرفای بدی بهم زدن 

خیلی اذیتم کرد به خاطر همین دیگه نمیزارم چون ذهنم دو درگیر میکنه

یا از طرفی یکی از ماموران پلیس فتا یکبار میگفت عکس های یک خانوم رو توی اینترنت با حرف های زشتی که روش نوشته بودن پخش کرده بودن و ایشون هم انگار سرشناس بوده و براش خیلی بد تموم شده

ضمنا باید بگم در رابطه با پسرتون هیچ کاری نمیتونید بکنید چون بچه های این رمان مثل زمان پدر های ما نیستن که با تلقین کردن بشه صاحب مغزشون شد و اگه توی اون محیط زندگی کنه و اون لذت های بقول شما دنیوی رو حس کنه و تجربش کنه فکر نکنم بتونه به دین پایبند باشه اگه باشه یا چیزی توی دین دیده که من نتونستم بعد از 1سال تحقیق پیدا کنم و یا از لحاظ جنسی مشکل داره

(اگه با عبارت اخر من مشکل دارید همینجا عذر میخوام لطفا ادامش ندین چون از بیان دلایلم به دلیل وجود الفاظ نامتعارف خوشم نمیاد)