2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانماي مذهبي بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 106 پست
من ادم مذهبی نیستم و همین اول عذر میخوام اگه حرفام ناراحتتون کرد من یه دختر نوجوان هستم چرا من نبای ...

سلام منم یه دخترم هم سن وسال خودت😊 میدونم خیییییییلی وقته الان از این تایپیک میگذره...‌ حرف شما کاملا درسته هر آدمی مخصوصا تو سن نوجووونی نیاز به توجه داره.....ولی....من تر جیح میدم این حس دوران نوجوونیم رو که دوست دارم دیده بشم از طریق کارهایی دیگه بر طرف کنم مثل یه حرفه یاد گرفتن یا درس خوندن و پیشرفت کردن یا اخلاق خوب داشتن خوب حرف زدنو..... هر چند که این کادا ب مراتب از خود آرایی و انتخاب لباس و آرایش برای حضور تو جامعه سخت تره .... و اینکه سعی میکنم.این کارا رو ادامه بدم چون واقعا هم خطری تو جامعه برام نیست و از همه مهم تر ذهنم آرومه و درگیر چیزای بی خودی نمیشه... نه که اصلا ب ظاهرم اهمیت ندم ولی از اونم برای رفع نیاز توجه شدن بهم استفاده نمیکنم....حجابم بیشتر از پوشش یه اتخابه که منشا اون ب حیای آدم برمیگرده هر چند که از همون اول آدمای نخستین هم حجاب رو انتخاب میکردن و این یه چیز فطریه و ربطی ب مذهبی بودن و نداشتن آدما نداره.....

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.