2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانماي مذهبي بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 106 پست
یه موضوع دیگه اینکه من اینو از زبان یه آقا شنیدم حجاب نیمه  ( مانتو جلو باز و  شلوار کوت ...

اره دیگه عزیزم

انگار که یه غذای خوشمزه بزارن جلوت بگن نباید بخوری

ولع بیشتری پیدا میکنی خب

البته اگه نیان بگن چرا زن رو با غذا مقایسه کردی😂

ضمنا باید بگم در رابطه با پسرتون هیچ کاری نمیتونید بکنید چون بچه های این رمان مثل زمان پدر های ما نی ...

ولی کاش بگید دلایلتون رو

چون ما اینجا برای اگاهی نظر میدیم دیگه

شما هم خب تحقیق کردین خوبه که مارو اگاه کنید😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه عزیزم انگار که یه غذای خوشمزه بزارن جلوت بگن نباید بخوری ولع بیشتری پیدا میکنی خب ...

اون اقا صحیح گفته چون معمولا در این حالت خانمها عیب های بدنشون رو میپوشونن و زیبایی ها رو برهنه رها میکنن که به مراتب تاثیرش شدید تره

اون اقا صحیح گفته چون معمولا در این حالت خانمها عیب های بدنشون رو میپوشونن و زیبایی ها رو برهنه رها ...

اره دقیقا

مثلا وقتی ساق پای لخت بیرون باشه شاید لک داشته باشه زانو تیره باشه پوست دون دون باشه 

ولی وقتی ساپورت میپوشی همه اینها پوشیده میشه و فقط حجم پا و قوسش مشخصه

که خب خیلی قشنگ تره

شما پزشک هستید ؟ اگه اره لطفا به این سوالم هم جواب بدید ایا واقعا اصلاح موهای زیر بغل با موم برای غ ...

مطالعه اي كه ثابت كنه مضره وجود نداره 

ولي متورم ميشه 

التهاب و عفونت هم باعث تورم ميشه 

ولي اين كه اين تورم در دراز مدت اثر بدي داره با نه ثابت نشده

ضمنا باید بگم در رابطه با پسرتون هیچ کاری نمیتونید بکنید چون بچه های این رمان مثل زمان پدر های ما نی ...

عزيزم خانواده من مذهبي نبودن كه بخوان رو مغز من اثر بذارن 

ولي خوب زمينه برا مطالعه و تحقيق در مورد اسلام خيلي اينجا بيشتره 

من خودم حجاب رو و عقايدم رو تو سن بيست و چند سالگي انتخاب كردم 

شايد اگه كشور ديگه اي بودم هيچ وقت درستي و نادرستي اديان برام دغدغه نميشد كه بخوام در موردش تحقيق كنم اصلا

ولی کاش بگید دلایلتون رو چون ما اینجا برای اگاهی نظر میدیم دیگه شما هم خب تحقیق کردین خوبه که مارو ...

خیلی ساده میشه:

نیاز جنسی از بعد از بلوغ پدیدار میشه خانمها قبل از اینکه رابطه جنسی داشته باشن این نیاز رو معمولا حس نمیکنن اما در اقایون حتی قبل از تجربه رابطه داشتن هم احساس میشه اونا به چیزی نیاز دارن وقتی که تجربش کنن مثل نوزاد گرسنه ای که برای اولین بار شیر خوردن رو تجربه میکنه لذتش تمام وجودشون رو میگیره که بهش ارگاسم گفته میشه و مثل همون نوزاد بار بعدی که گرسنه میشه یعنی احساس نیاز میکنه دوباره تقاضای شیر میکنه با این تفاوت که میتونه بره خودش اون شیر رو تهیه کنه 

این دلیل اینه که میشه گفت 100 درصد پسرانی که تلفن هوشمند یا کامپوتر لپتاپ و از این قبیل دارند و به پارتنر جنسی دسترسی ندارند فیلم های مستهجن نگاه میکنند و سعی میکنند با خود ارضایی نیازشون رو برطرف کنند که میگن ضرر داره اما تا بحال در اینباره تحقیق نکردم مطمعن نیستم

نگید هم نه چون میشناسم پسرهای قاری قرانی که توی لپتاپشون از این قبیل فیلم ها پیدا شده

خب پس اگه یک پسر نوجوان رابطه رو تجربه کرد دیگه ازش دست نمیکشه اگه قراربود دست بکشه و تموم بشه پرونده رابطه جنسی همون روز اول ازدواج بسته میشد اما شما احتمالا دیدین که نمیشه 

اگه علت عدم تمایلشون پایبندی به دین و خدا نباشه احتمال زیاد از لحاظ جنسی مشکل دارن

ببخشید که طولانی شد اومدم کوتاه کنم باز یه کیلومتر نوشتم

عزيزم خانواده من مذهبي نبودن كه بخوان رو مغز من اثر بذارن  ولي خوب زمينه برا مطالعه و تحقيق در ...

منظورم اینه که از دست شما بر نمیاد که نمیتونین خودتون برای انتخاب دین هدایتش کنید نه این که لزوما شما از طریق تلقین به این دین رو اوردین اون خودش و به انتخاب خودش اگر بقول شما برایش دغدغه باشد دینی رو با تحقیق انتخاب میکنه

ببخشید که به عنوان یه فرد غیرمذهبی کامنت میذارم

ولی اوضاع این کشور چقدر بده که خود مذهبیام برای زندگی بهتر و آینده بهتر غرب رو انتخاب میکنن

به هرحال موفق باشید

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

[QUOTE=63041174]عزیزم شما با مدرک دیپلم چجوری رفتی آمریکا؟[/QUOTE]

عزيزم شوهرم مهندسه پروجكت منيجر هستن به خاطر مهارتش تو كارش تونستيم بيايم امريكا 😐

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
خیلی ساده میشه: نیاز جنسی از بعد از بلوغ پدیدار میشه خانمها قبل از اینکه رابطه جنسی داشته باشن این ...

ممنونم عزیزم از توضیحتون

حرف بنده هم همینه

که دین باید به قلب نفوذ کنه نه به زبان

اگر این طور باشه دلیل میشه پایبندی به دین خدا

عزیزم میشه توضیح بدی اونجا برا زندگی خوبه یا نه چجوری رفتین شما

ببخش چند روزی نبودم نی نی سایت 

من با ویزای ازدواج رفتم 

هم خوبی هاشو داره هم بدی هاش برای بچه هامون که اینجا بزرگ میشن خوبه شرایط تحصیلی و کاری خیلی خوبه 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
آیا در آلمان به خانم ای محجبه کار میدن؟! و اینکه و دانشگاه اذیت نمیشن؟!

از نظر کاری سخته بعضی کارا که اصلا اجازه نمیدن از نظر قانونی اجازه هست اما صاحب کار قبول نمی کنه اما دانشگاه هیچ مشکلی نیست از نظر کارم الان بهتر شده میبینم الان محجبه هایی که کارای خوب دارن

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد