2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانماي مذهبي بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 106 پست
خيلي سخته همه جا و هميشه اي معدني  بعد با يه بطري خودمو بشورن😖 خيلي سخته ولي اخرش ناچار بشم ...

دیگه چاره ایی نیست.عادت میکنی

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
بابت دسشویی باید بگم شلنگ ندارن عین ما ولی اگه بخواید مهاجرت کنید میتونید توی توالتتون آب فشان بذاری ...

سه جا توالت عمومي رفتم و هتل خودمون نداشت اصلا هيچ كدوم 

برا مهاجرت كشور ديگه اي ميخوايم بريم ان شالله 

شما كجايين عزيزم؟؟

ممنون از راهنناييتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هیچ محیطی هم نه ترکیه با اون شرایط مزخرف من هم با این مسائل مشکل دارم  سفر خارجی رو دوست ...

عزيزم تركيه رو مثال زدم 

جايي ديگه ميخوايم برا مهاجرت بريم 

بخاطر اينده پسرم 

ولي ميترسم بخاطر دنياش بزنم اخرتشو داغون كنم

اگه باور قلبیتونه و ایمان دارید بله .اینهمه مسلمان تو کشورای دیگه ...اینکه شما فقط تو شرابطی که همه ...

تعرب بعد از هجرت 

ميگن اگر فكر ميكنيد محيط شما رو از عقايدتون دور ميكنه مهاجرت درست نيست اصلا ☹️

حرامه يعني

عزیزم ترکیه شاید فقط هتل ها اینجوریه مث ایران خودمون که همه هتل ها فرنگیه اونجام احتمالا اب نداره تو ...

عزيزم توالت عمومياشم نداشتن اصلا 

ولي من كشور ديگه اي قراره برم برا مهاجرت 

تركيه رو مثال زدن

اتفاقا منم قصد مهاجرت دارم برای ادامه تحصیل و تنها چیزی که اذیتم میکنه حجابها آیا میشه باهاش دانشگاه ...

از خيليا پرسيدم 

ميگن اره اونجا فقط كار خوب ميخوان اعتقادات واسشون مهم نيست 

ولي ادم خودش حس ميكنه انگشت نماس 

واقعا فكر نميكردم انقد اين چيزا اذيتم  بكنه ولي ديدم سخته  بخصوص نبود اب  اخه چجور ...

جالبه. من انتالیا رفتم تو همه دستشوییاشون آب بود!! اولین باره میشنوم

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ما معمولا آب معدنی همراه مون بود  حالا اینش ب کنار اما ب لحاظ اعتقادات؛ حفظ کردن اعتقادات ...

اخه بچه ها تو اون محيط قطعا تحت اثر اعتقادات اونا قرار ميگيرن حتي اگه اونا دخالت نكنن