2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانماي مذهبي بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 106 پست

نه عزيزم بستگي به خودت داره اينكه چقدر محكمي.................

من چهارساله امريكا زندگي ميكنم مانتويي ام حجابم دارم يك تار موم معلوم نميشه خيلي هم راحتم مثل منم زيادن .........

ولي كسايي از ايران اومدن كه ديگه اصلاً نميشه فهميد اينا مسلمونن ............

خواهرام همه يه طرف خارجن......

يكي المان ......

يكي تركيه .........

يكي روسيه ...........

همه هم حجاب دارن .......

خدايي ادمو برق بگيره ولي جو نگيره 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا وقتي ادم يه شيفت بيست و چارساعته تو بيمارستان شيفت باشه  چيكار كنه بدون اب  شايد دس ...

عزیزم ترکیه شاید فقط هتل ها اینجوریه مث ایران خودمون که همه هتل ها فرنگیه اونجام احتمالا اب نداره تو توالت هتل هاش.

خیلی ها میان عوض میشن من ۷ ساله آلمان زندگی میکنم هم حجاب دارم هم تغییری نکردم ایران بودم مانتویی بو ...

آیا در آلمان به خانم ای محجبه کار میدن؟! و اینکه و دانشگاه اذیت نمیشن؟!

اتفاقا منم قصد مهاجرت دارم برای ادامه تحصیل و تنها چیزی که اذیتم میکنه حجابها آیا میشه باهاش دانشگاه رفت. راحت بود. خجالت نکشید و آیا بهت کار در دانشگاه میدن.منظورم کمک استاد است

واقعا فكر نميكردم انقد اين چيزا اذيتم  بكنه ولي ديدم سخته  بخصوص نبود اب  اخه چجور ...

ما معمولا آب معدنی همراه مون بود 

حالا اینش ب کنار

اما ب لحاظ اعتقادات؛

حفظ کردن اعتقادات شخصی و مذهبی

توی ایران  بنظرم  سخت تر از هر جای دیگه ست!

اصل اساسی در کشورهای  دیگه

دخالت نکردن  در  سبک زندگی  همدیگه ست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عقاید هرکسی به خودش برمیگرده مهم اینکه اعتقاد تو حفظ کنی.

یه نفر و میشناسم وقتی ایران بود باحجاب کامل بود و خیلی ادعاش میشد قران هم حفظ کرده بود با همه هم رفتارش خوب بود ولی بدبخت بود و باباش کتکش میزد یه بار ک دعواش شد از خونه فرار کرد رفت خونه ی فامیلای مامانش اینم رفت خارج پیش مادرش ک مقیم اونجا بود 

وقتی رفت حجابشو کلا برداشت عکسای لختی و باز میذاشت تو پستاش کسی ک میکفت میرم پارک بانوان میخام سوار دوچرخه شم باید مانتو گشاد بپوشم وگرنه حس میکنم همه ب من نگاه میکنن.

خلاصه که خارج خیلی روش تاثیر گذاشت 

اخلاقشم خیلی بد شد یه چند بار بهش پیام دادم اخر سر بهم فحش داد دیگ پیام نده نمیخام باهات حرف بزنم.

😖

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

ما که هربار استانبول رفتیم هتلها دستشوییهاش هم اب داشت هم شلنگ.

از نظر سرووضع نامناسب هم فقط ایرانی های خودمون بدلباس بودن حق با شماس بقدری مثه ندید بدیدا و افتضاح بودن که خجالت میکشیدی

خانمها از کلیپسای گنده و موهای زرد مصنوعی و ارایش غلیظ و چربیهای اضافی و اقایون هم از چاقی و شلوارک و هیزی قابل شناسایی بودن

ولی تو خیابون مردم عادی لباسها معمولی ساده آراسته همه سرشون به کار خودشون

❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم انشاالله هر جا میری همیشه سلامت و موفق باشی

اینکه خودت سر عقایدت بموني یا نه بستگی ب محکم بودن اعتقادت داره ولی درمورد بچه هات بعیده مثل خودت بشن وقتی اونجا برن مدرسه و دوستان خارجی داشته باشن

ما فامیلمون بسیار مومن و محجبه بودن رفتن کانادا، خانمه خودش هنوز ب همون شکله ولی بچه هاش کاملا غربی هستن چون فرهنگ اونجا ناخودآگاه رفته تو رگ و خونشون چون بچه ها ک دایم خونه نیستن وقت زیادی رو تو محیط بیرون میگذرونن

درمورد ترکیه هم عزیزم متاسفانه ظاهرا کشور اسلاميه ولی درواقع سکولاره 

ما دبی رفتیم شلنگ داشت فک کنم هتل تا هتل فرق داره ولی کشورهای ديگه ک اصلا مسلمان ها انگشت شمارن فکرشو نکن ک آب داشته باشن 

بستگی به پایه خودتون داره.میتونید نماز و قران رو ترک نکنید. خیلی ها هستن مسلمونن یا تازه مسلمون ولی ...

نماز و قران و اينا رو سعي ميكنم ترك نكنم 

ولي فكر ميكنم رو حجابم و معاشرت ها و فطعا تربيت پسرم خيلي موثر باسه مخيط☹️

اگه بری اونجا و زندگی کنی حالا خودت و همسرت هم هم سفت و سخت باشید ناحوداگاه روی بچت تاثیر میزاره عزی ...

اره 

خدا كنه تصميم درستي بگيرم 

برا دنياي پسرم تلاش كنم 

اخرتشو بزنم داغون كنم☹️ميترسم اينجوري بسه