2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانماي مذهبي بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 106 پست

خب نرید چه کاریه بمونید تو کشور خودمون پادشاهی کنید😅

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هیچ محیطی هم نه ترکیه با اون شرایط مزخرف

من هم با این مسائل مشکل دارم 

سفر خارجی رو دوست دارم ولی از اینکه کلا ساکن اونجا باشم متنفرم 

من اینجا رو دوس دارم با همه بدی هاش 

ولی معتقدم آسمون همه جا یه رنگه 

اونجاهام محدودیت و بدی خودشو داره

حق داری گلم 

امکان تاثیر هم حتما هست روی تک تک شما

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
بنظرتون ممكنه بتونم كنار بيام و اعتقادم سست نشه؟؟

اگه باور قلبیتونه و ایمان دارید بله .اینهمه مسلمان تو کشورای دیگه ...اینکه شما فقط تو شرابطی که همه چیز محیاس اعتقادتونو حفظ کنید ارزشمند نیس اینکه تو محیط اینچنینی باز هم معتعقد باشید ارزشمنده

بنظرتون ممكنه بتونم كنار بيام و اعتقادم سست نشه؟؟

جواب این سوال اینه که اگه راهت بهترین راه باشه توش شکی نمیکنی. و اگرم بکنی به یقین میرسی در موردش.

اگه به قول خودت انحراف پیدا کردی و عوض شدی یه جای کار میلنگیده.

توی بچه هاتم همین صدق میکنه.

نمیشه آدم از ترس سست شدن عقایدش کاری نکنه که...

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

خیلی ها میان عوض میشن من ۷ ساله آلمان زندگی میکنم هم حجاب دارم هم تغییری نکردم ایران بودم مانتویی بودم آرایش می کردم بیرون اینجا ولی حجاب رو دارم خیلی هم راضی ام و دوست دارم 

اما کسانی رو دیدم که اومدن اینجا ۱۸۰ درجه عوض شدن که تو ایران حجاب سفت و سخت داشتن و به من ایراد میگرفتن 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد
خیلی ها میان عوض میشن من ۷ ساله آلمان زندگی میکنم هم حجاب دارم هم تغییری نکردم ایران بودم مانتویی بو ...

احسنت به شما

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
ببخشيد ايران تا المان چند ساعت راهه

بستگی داره از کدوم شهر ایران به کدوم شهر آلمان

معمولا ۶ تا ۷ ساعت پرواز

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی به تلنگری می شکند به لحنی می سوزد برای دلی می میرد به نگاهی جان می گیرد و به یادی می تپد