2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

563 بازدید | 58 پست

سلام .بچها من خواهرشوهرم نزدیک دوماهشه بچه دومش رو باردار ولی بمن نگفتن چون من چهارساله منتظر نی نی هستم.من میدونسم از اذر تو اقدامه.ماه رمضون عقب انداخت منم بهش گفتم بیبی چک بزاره که اگه بارداری روزه هاتو نگیری اونم گفت میزارم چند روز بعدش که دیدمش گفتم پریود شدی گفت نه ولی مشخص بود روزه هم نیست ولی نگفت ازمایش دادم مثبته😳😳😳فقط گفت نشدم منم تا دیدم مایل به گفتن نیست سوال نکردم گفتم هر وقت دلش خواست بگه.یبار  دیگه دیدمش دیگه ندیدمش اونروز تا حالا ولی مادر شوهرم که دیدمش و تلفنی باهاش حرف میزنم هم بهم نگفت.اونا فکر میکنن نگن بهتره ولی من چه فرقی برام میکنی یه ماه زودتر و دیرتر.و اینطوری بیشتر ناراحت شدم که همه میدونن ولی بمن نگفتن.ازشون خیلی بدم اومده.الان نزدیک دوماهشه.واقعا نمیدونم فازشون چیه ؟از نگفتنشون بیشتر از باردار شدن اون ناراحت شدم😢😢😢دلم میخاد تلافی کنم ولی خب شرایطم جوری نیست که باردار شدم نگم چون خیلی وقته منتظرم باید جور دیگه تلافی کنم😒😒😒😒

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

عزیزم‌درک میکنم جاری منم حامله شد هر دوسری بهم نگفتن موند یک‌ماه یا دوماه بعد گفتن منم منتظرم الان ۵ساله 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

دوماه فقط ؟! 

عزیزم همین جا میگن تا هفت ماهگی نگفتیم !

حساس نشو من فکر میکنم واقعا منظوری نداشته بنده خدا. فقط واسه خاطر دل شما بوده

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

توام پیگیر نشو....خواهرشوهر منم نگفته بود.... اما منه خاک بسرم با کلی گل و شیرینی کیک زهرماری رفتم بهش تبریک بگم....اخرشم شدم حسود 😑😐

وقتی گفت یه کلمه بگو تبریک میگم....توام باردار شدی نگو...چرا نمیتونی نگی؟؟؟ چون منتظری دلیل نمیشه تا فهمیدی بارداری به همه بگی....توام نگه دار ماه چهارم پنجم بگو

دوماه فقط ؟!  عزیزم همین جا میگن تا هفت ماهگی نگفتیم ! حساس نشو من فکر میکنم واقعا منظوری ...

عزیزم شاید دلیل نگفتنش شما نبودی. من خواهرم باردار بود تا ۳ ماه به کسی نگفت فقط مامانم میدونست. معمولا قبل ۳ ماه به کسی نمیگن